Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις ποιος ηθοποιός είχε κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο του Μελέτη
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις ποιος ηθοποιός είχε κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο του Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί ήδη να βλέπουμε τη δεύτερη σεζόν της σειράς όμως φαίνεται πως πριν καταλήξουν στο καστ πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που είχαν κάνει δοκιμαστικό!

Μέχρι τώρα δεκάδες είναι εκείνοι που σε συνεντεύξεις τους έχουν αποκαλύψει πως έκαναν κάστινγκ για συγκεκριμένους ρόλους.

Ένας από αυτούς και ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (21-04) στην εκπομπή Το Πρωινό αποκάλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο του Μελέτη, που υποδύεται με απίστευτη επιτυχία ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Είχα περάσει από κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες πρόπερσι. Ωραία εμπειρία ήταν, έστω και αυτή. Δεν θυμάμαι το όνομα του ήρωα, αλλά πάντως δεν ήταν από τους αγαπητούς ήρωες», είπε ο Νίκος Αναδιώτης με την δημοσιογράφο να τον ρωτά αν αναφέρεται στον Μελέτη. «Αυτός που είναι πολύ κοντά στο αφεντικό; Αυτός».

O ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι για μια ακόμη χρονιά, ο κόσμος δεν θα μπορέσει να εκκλησιαστεί αυτές τις Άγιες ημέρες.

«Για μένα αυτό είναι στενάχωρο. Δεν μπορώ να το διανοηθώ, αν και το έζησα πέρσι Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς εκκλησιασμό», είπε.

Ο ηθοποιός παράλληλα αποκάλυψε πως παρακολουθεί το Survivor ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που του είχε γίνει να συμμετέχει ως παίκτης.

«Είχε γίνει κάποιο τηλέφωνο αλλά δεν προχώρησε γιατί ούτε κι εγώ ήμουν έτοιμος και προφανώς οι άνθρωποι κάτι άλλο θα ήθελαν», είπε μεταξύ άλλων.

Δες όλα όσα είπε ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved