MasterChef: Δείτε τι αλλάζει λόγω Πάσχα!
Media

MasterChef: Δείτε τι αλλάζει λόγω Πάσχα!

MasterChef: Αλλαγές στις ημέρες προβολής θα γίνουν στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του Star λόγω του Πάσχα.

Παρότι κι ο πέμπτος κύκλος του MasterChef έχει γίνει η αγαπημένη μας τηλεοπτική συνήθεια, ωστόσο για τις ημέρες του Πάσχα θα το στερηθούμε για… λίγο!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ολόφρεσκα επεισόδια θα δούμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00, ενώ το MasterChef 5 θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες την Τετάρτη 05/05 μετά το Πάσχα, πάντα στις 21:00, αλλά και την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Μετά τις γιορτές θα ανακοινωθούν και οι νέες ημέρες προβολής του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Ο Διονύσης που είχε πλεονέκτημα από προηγούμενη δοκιμασία, θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα μαγείρευε ή όχι, θα έπρεπε να δώσει ασυλία σε έναν συμπαίκτη του ώστε να μη μαγειρέψει και να πάει στον εξώστη αλλά και να χωρίσει -ανακατεύοντας- τις ομάδες.

Ο Διονύσης λοιπόν αποφάσισε να μαγειρέψει, έδωσε ασυλία στη Μαργαρίτα και την έστειλε στον εξώστη ενώ χώρισε τις ομάδες με τρόπο που τελικά δεν άρεσε σε κανέναν.

Κυρίως όμως δεν άρεσε στους υπόλοιπους παίκτες η απόφασή του να βάλει ως αρχηγό της μπλε ομάδας τον Τζιοβάνι καθώς επειδή είναι Ιταλός, θα δυσκολευόταν να έχει καλή επικοινωνία με τους παίκτες της ομάδας του. Έτσι, ο ίδιος ο Διονύσης ο οποίος έγινε αρχηγός των Κόκκινων θα είχε και πάλι ένα πλεονέκτημα στη συγκεκριμένη δοκιμασία. Η στρατηγική του ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του που το σχολίασαν ενώ η Μαργαρίτα δεν παρέλειψε να εκφράσει την ενόχλησή της που την άφησε εκτός δοκιμασίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved