Άγριο κράξιμο του Μικρούτσικου στον Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν είναι καλός παρουσιαστής, είναι μελάτος»
Media

Άγριο κράξιμο του Μικρούτσικου στον Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν είναι καλός παρουσιαστής, είναι μελάτος»

Ευτυχείτε: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε και σήμερα (22/4) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δημιούργησε εντάσεις.

Αφού είδαμε την έντονη αντιπαράθεσή του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, λίγο μετά, ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του για κάποιους και αυτή η άποψη δεν βρήκε σύμφωνους όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Για τον Σάκη Τανιμανίδη μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός μιας και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει μέχρι και «μελάτο παρουσιαστή»!


«Ο Τανιμανίδης είναι στα όρια του κάτι να είναι αλλά δεν είναι κιόλας. Δεν ξέρω τι θεωρείται, είναι μελάτος. Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε στις σχολές μοντέλων και να τους κάνουμε παρουσιαστές. Η παρουσίαση δεν είναι αυτό. Η παρουσίαση είναι εικόνα γιατί η τηλεόραση είναι εικόνα αλλά είναι και το είναι. Τι θα πει... Τι αρθρώνει; Πώς σκέφτεται; Εγώ δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στην ομορφιά αλλά βάλτο να συνδυαστεί διάολε!», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Αυτή είναι η άποψή μου».

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έμεινε εκεί αφού νωρίτερα σχολίασε και την Ελένη Φουρέιρα και τη Δούκισσα Νομικού αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι πρόσωπα που έχουν πάρει τον ρόλο παρουσιαστή αλλά κατά την γνώμη του δεν είναι παρουσιαστές και «δεν το έχουν» καθόλου στην παρουσίαση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved