Survivor: Πρώην συγκάτοικος Παππά: «Μου είναι αδιάφορος. Τέλειωσε ο ρόλος του γι' αυτό αποχώρησε»
Media

Survivor: Πρώην συγκάτοικος Παππά: «Μου είναι αδιάφορος. Τέλειωσε ο ρόλος του γι' αυτό αποχώρησε»

Survivor: Ο πρώην συνάδελφος αλλά και συγκάτοικος του Αλέξη Παππά που αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τον παίκτη στο Ευτυχείτε.

Αυτά που είπε για τον πρώην συγκάτοικό του σίγουρα δεν θα του αρέσουν καθόλου όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και τα δει!

«Ξέρω ότι τελείωνε ο ρόλος του σεναριακά γι' αυτό αποχώρησε. Είχαμε συγκατοικήσει στις αρχές της δεύτερης χρονιάς στις 8 λέξεις. Μου είναι αδιάφορος σαν άνθρωπος, δεν με αφορά να κάνω παρέα. Είναι ιδιόρυθμος και περίεργος σαν χαρακτήρας, δεν σμίξαμε σε κάτι. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως να είναι χειριστικός», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:
«Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα πω straight αυτό που θέλω και δεν θα κινηθώ πίσω από την πλάτη του άλλου».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως η σύντροφος του ηθοποιού μίλησε σήμερα στο Πρωινό και είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μια σχέση η οποία κράτησε μέσω τηλεφώνου, εξαιτίας της απόστασης. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο ανοιχτό. Είχαμε πει πως στις 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν».

«Στο Μόντε Κάρλο και στο κέντρο εκεί όπου υπάρχει ένα ιστορικό εμπορικό κέντρο, γνωριστήκαμε εκεί στις κυλιόμενες σκάλες. Ο Αλέξης ανέβαινε και εγώ κατέβαινα. Κοιταχτήκαμε και χαμογέλασε ο ένας στον άλλο. Εκείνος κρατούσε ένα μεγάλο κουτί το οποίο το άφησε και κατέβηκε τις σκάλες για να με βρει να με γνωρίσει», είπε για την πρώτη τους γνωριμία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved