Survivor: Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα; Έτσι σχηματίζεται η τελική τριάδα
Media

Survivor: Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα; Έτσι σχηματίζεται η τελική τριάδα

Survivor: Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό, ξεκινά την ίδια ώρα που οι οικογένειες των παικτών, ξεσπούν δημόσια για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο...

Οι τελευταίες εξελίξεις που συνέβησαν στο «Survivor», έφεραν τα πάνω-κάτω. Η νέα μίξη στις ομάδες, έφεραν νέες ισορροπίες, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανακατάταξη στους φιναλίστ.

Αν και πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό έπαθλο παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50 ευρώ, στη δεύτερη θέση στα στοιχήματα έχουμε αλλαγή. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής, που με τις νέες ομάδες βρήκε την ησυχία του, είναι το δεύτερο φαβορί με απόδοση 6,50! Στην 3η θέση έπεσε ο Τριαντάφυλλος, με απόδοση 7,00. Παρότι έχει πολλούς Haters, έχει και πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι τον ξεχωρίζουν για το χιούμορ και την παιδικότητά του.

«Οι στοιχηματικές τον θεωρούν ως το τρίτο φαβορί», λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Στην τέταρτη θέση φιγουράρουν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη. Ενώ ακολουθούν Γιώργος Κόρομι (14,00), Μαριαλένα Ρουμελιώτη (14,00)

Μέσα σε όλα αυτά, αρκετοί είναι οι συγγενείς των παικτών του Survivor που εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους με το ριάλιτι, επιθυμώντας τα παιδιά τους να φύγουν από εκεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έτσι, μετά τη μητέρα του Τριαντάφυλλου, ο οποίο έχει κερδίσει ήδη 106.000 ευρώ και η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ξέσπασε. "Μην γράφετε... Όλα για την τηλεθέαση, είναι ντροπή" ανέφερε η ίδια.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved