Η Φάρμα: Τους βγήκαν «ξινά» τα γέλια! Μετά τα «αέρια» του Μπιλάκου… η μαύρη πέτρα έφερε αντιδράσεις
Media

Η Φάρμα: Τους βγήκαν «ξινά» τα γέλια! Μετά τα «αέρια» του Μπιλάκου… η μαύρη πέτρα έφερε αντιδράσεις

Η Φάρμα: Την 7η εβδομάδα οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες.

Νωρίτερα είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να διαβάζει στους παίκτες το γράμμα που άφησε πίσω του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος που αποχώρησε τελευταίος.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, συγκίνησε τους πάντες με τα όσα έγραφε.

Ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός ήταν ο Θανάσης Πάτρας και ο δεύτερος μετά την ψηφοφορία των παικτών ανακηρύχθηκε ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Ένα δύσκολο αγώνισμα είχε φτιαχτεί για τους δυο παίκτες και όλοι μεταφέρθηκαν στο στίβο μάχης για να παρακολουθήσουν τον νέο αρχηγό της εβδομάδας. Τελικά πρώτος αναδείχτηκε ο Βασίλης Μαντζουράνης οπού πήρε και την αρχηγία.

Έπειτα στο σπίτι επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης, οπού κλήθηκε να ζητήσει από τον αρχηγό να επιλέξει έναν από τους δυο υπηρέτες, πρώτο μονομάχο. Πριν όμως αυτό είχαμε και μερικές… βρωμερές αποκαλύψεις.

Όσο περνά ο καιρός, οι παίκτες της Φάρμας έρχονται όλο και πιο κοντά μεταξύ τους, σε σημείο μάλιστα που ξεχνούν ότι τους καταγράφουν οι κάμερες. Πιο συγκεκριμένα ο Μπίλι βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις της Κάτιας Δέδε.

Μπορεί η συμπεριφορά του να είναι μια χαρά απέναντί της, ωστόσο η καθημερινή τους συμβίωση στο ίδιο δωμάτιο, δείχνει να έχει αρκετά... θεματάκια, αφού ο Μπιλάκος αερίζεται συχνά και δυστυχώς στόχος είναι η Κάτια!

Τόσο οι παίκτες όσο και παρουσιαστής λύθηκαν στα γέλια με τις αποκαλύψεις.

Στη συνέχεια όμως τους βγήκαν «ξινά» τα γέλια αφού η απόφαση του αρχηγού να επιλέξει ως πρώτη μονομάχο την Μαρία Μιχαλοπούλου, έφερε την ανάδρασή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved