H Φάρμα: Mπήκαν στο ριάλιτι και το twitter «ξέθαψε» τη συμμετοχή τους σε talent show του Mega
Media

H Φάρμα: Mπήκαν στο ριάλιτι και το twitter «ξέθαψε» τη συμμετοχή τους σε talent show του Mega

H Φάρμα: Οι αδερφές Τσικιτίκου προκάλεσαν... εγκεφαλικά στα social media - Κι όμως, δεν φαντάζεστε πού αλλού τις έχουμε ξαναδεί

Διπλή είσοδος στη Φάρμα. Η Φένια και η Έλενα Τσικιτίκου είναι οι νέες παίκτριες για το ριάλιτι του ANT1. Οι δίδυμες αδερφές ασχολούνται πάρα πολλά χρόνια με τον χορό, ενώ στο παρελθόν έχουν περάσει από αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα και διαγωνισμούς ταλέντων.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές», δήλωσαν πριν μπουν στο παιχνίδι.

Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε το νέο επεισόδιο της Φάρμας. Η Έλενα με τη Φένια εντυπωσίασαν τους συμπαίκτες τους και φυσικά τον ανδρικό πληθυσμό στα social media, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει τις άψογες αναλογίες τους.

Αμέσως, οι χρήστες του twitter είχαν πολλά να που και να σχολιάσουν, καθώς στο διαδίκτυο υπάρχει αρκετό υλικό από προηγούμενες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Η αρχή φυσικά έγινε πριν από πολλά χρόνια στο Mega.

Οι αδερφές Τσικιτίκου συμμετείχαν στο So You Think You Can Dance.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved