Η Φάρμα: Κατέρρευσαν στο φινάλε - Aποχώρησε οικειοθελώς και της παραχώρησε τη θέση
Media

Η Φάρμα: Κατέρρευσαν στο φινάλε - Aποχώρησε οικειοθελώς και της παραχώρησε τη θέση

Η Φάρμα: Οι δύο γυναίκες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι του ANT1 - Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πάντες

Βραδιά αφίξεων αλλά και αποχωρήσεων για το νέο επεισόδιο της Φάρμας. Ο Σάκης Τανιμανίδης αρχικά ανακοίνωσε την επιστροφή ενός παλιού παίκτη.

https://www.instagram.com/p/CODun5FKPs2

Στη συνέχεια η πόρτα της Φάρμας άνοιξε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπήκε ξανά στο ριάλιτι του ANT1. Αμέσως οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με την επιστροφή του.

Η επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου συνοδεύτηκε με πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του. Λίγες ώρες μετά και η νέα ξαφνική αποχώρηση της Φάρμας είναι γεγονός. «Έχω ένα θέμα γενικά. Δεν έγινε κάτι, απλά με απασχολεί κάτι άλλο και πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, απλά είναι κάτι σοβαρό. Μπορείς να με βοηθήσεις Μαρία να μαζέψω τα πράγματά μου;» είπε στους συμπαίκτες του, ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος αποχώρησε.

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τη Φένια και την Έλενα Τσικιτίκου να μπαίνουν στη Φάρμα, γνωρίζοντας έτσι για πρώτη φορά τους συγκατοίκους τους. Η Μαρία Μιχαλοπούλου η οποία αυτή την εβδομάδα ήταν υπηρέτρια, έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών της καθώς θεωρούν οι περισσότεροι ότι δεν κάνει τις δουλειές που θα έπρεπε. Ακολούθησε έντονος καυγάς με τον Βασίλη Μαντζουράνη.

Η ώρα της αποχώρησης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τις δυο γυναίκες μονομάχους. Η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι του ANT1.

Δείτε ποια από τις δύο αποχώρησε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved