Elif: H Παρλά εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν εισβάλει στο γραφείο του Κερέμ και βλέπει τη Σουρεγιά
Media

Elif: H Παρλά εκπλήσσεται δυσάρεστα όταν εισβάλει στο γραφείο του Κερέμ και βλέπει τη Σουρεγιά

Τι θα δούμε σήμερα, 26 Απριλίου στη σειρά, Elif;

Σήμερα στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ.

Εκπλήσσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δύο τους και φεύγει.

Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεγιά. Στο γραφείο του Γιουνούς η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεγιά πως ταιριάζουν πολύ.

Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στη Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια. Ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ έξω από το μαγαζί της Τουλάι και την ευχαριστεί επειδή βοήθησε τη μητέρα του. Η Λεμάν αισθάνεται καλύτερα και βαριέται στο σπίτι. Θέλει να πάνε να δει το νέο σπίτι του Σαφάκ μετά τις εργασίες.

Δεν ξέρει πως εκεί μένει πια η Ζουλιντέ. Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Σαϊτ, τον εργολάβο των εργασιών αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Σαφάκ ξέρει πως η μητέρα του θα επιμείνει με το θέμα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπο να την εμποδίσει να μάθει την αλήθεια.

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ μιλάνε στο τηλέφωνο και εκείνος της λέει πως δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια άκρη στην έρευνά του.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και λέει στην Τουλάι πως έμαθε ότι ο Γιαχιά, το μόνο όνομα που θυμάται η Μελέκ, σκοτώθηκε και ίσως αυτό το γεγονός να συνδέεται με την υπόθεση της Μελέκ.

Η Λεμάν επιμένει να θέλει να πάει να δει το σπίτι. Ο Σαφάκ της λέει πως μίλησε με τον Σαϊτν και η Λεμάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Σαϊτ δεν απαντάει στα δικά της τηλεφωνήματα.

Ο Σαφάκ προσπαθεί να ξεφύγει από τη πίεση της μητέρας του και της λέει πως θέλει να θέλει να διακοσμήσει εκείνος το σπίτι με το γούστο του. Η Λεμάν σκέφτεται πως ο Σαφάκ θέλει να παντρευτεί και ενθουσιάζεται με την ιδέα.

Η Παρλά μιλάει συνεχώς για τον Κερέμ και η Χουμεϊρά κουράζεται. Όμως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved