Survivor: Ο Παππάς έφυγε και οι πανηγυρισμοί στην παραλία… ατέλειωτοι!Με μαύρο δάκρυ έκλαιγε ο Ντάφυ
Media

Survivor: Ο Παππάς έφυγε και οι πανηγυρισμοί στην παραλία… ατέλειωτοι!Με μαύρο δάκρυ έκλαιγε ο Ντάφυ

Survivor: Το Συμβούλιο αποχώρησης της περασμένης Τετάρτης (25-04) έφερε μια αποχώρηση αναπάντεχη.

James και Νίκος Μπάρτζης ήθελαν όσο τίποτε άλλο να αποχωρήσει από το ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς και το εξομολογήθηκαν για ακόμη μια φορά στο Συμβούλιο ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος συμπλήρωσε πως αν φύγει ο Παππάς θα καλυτερεύσει όλος ο Άγιος Δομίνικος.

Κι έτσι έγινε…

Ο Αλέξης Παππάς έφυγε και όσο είναι εκείνος είναι στον καναπέ του και απολαμβάνει την ηρεμία του και το φαγητό του, οι συμπαίκτες του πίσω στο ριάλιτι πανηγυρίζουν έξαλλα, τόσο που είναι σε σημείο παρεξήγησης από κάποιους άλλους.

Την ίδια ώρα που Μπόγδανος, James και Μπάρτζης πανηγύριζαν για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος έκλαιγε με... μαύρο δάκρυ! Φυσικό είναι οι αντιδράσεις των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης για την αποχώρηση του ηθοποιού από το παιχνίδι την οποία παρακολουθήσαμε την περασμένη Τετάρτη να είναι ποικίλες, όμως αυτή η... απόσταση ανάμεσα στους πανηγυρισμούς και τα δάκρυα, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Είδαμε τον Μπόγδανο με αρκετή... ειρωνεία αλλά και ευχαρίστηση να σχολιάζει την αποχώρηση Παππά ενώ ο James και ο Μπάρτζης έστελναν.. φιλιά στον Αλέξη που πλέον έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Όμως, την ίδια ώρα ο Ντάφι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε από το παιχνίδι άλλον έναν σύμμαχο και η θλίψη και η στενοχώρια του ήταν έκδηλα στη συμπεριφορά του καθώς έκλαιγε.

Σύμμαχοί του και η Μαριαλένα, η οποία υποστήριξε πως αυτό ήταν άσχημο, το ίδιο και ο Σάκης.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved