Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως ο Μάρκος παίζει θέατρο για να κερδίσει ξανά τη Ρενάτα
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως ο Μάρκος παίζει θέατρο για να κερδίσει ξανά τη Ρενάτα

Έλα στη θέση μου: Η Θάλεια καταφέρνει να βρει το αυτοκίνητο του Βλάση και η αστυνομία αρχίζει να ψάχνει για αποτυπώματα - Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε στην καθημερινή σειρά..

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως ο Λεωνίδας παίρνει το κωδικοποιημένο μήνυμα του Βλάση και καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Όλη η παρέα της αυλής ενώνει τις δυνάμεις της για να ψάξει τον εξαφανισμένο Βλάση, αλλά το ίδιο κάνει και ο Αργύρης, παριστάνοντας τον σύμμαχό τους. Εν τω μεταξύ, η Κέντρα βρίσκει νέους τρόπους να ζήσει ανενόχλητη τον έρωτά της με τον Φώτη, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στη Ρενάτα ότι τη διεκδικεί.

Σήμερα στις 20:00 στον Alpha: Η Θάλεια καταφέρνει να βρει το αυτοκίνητο του Βλάση και η αστυνομία αρχίζει να ψάχνει για αποτυπώματα. Ο Αργύρης λέει στον Βλάση πώς γνώρισε τη Θάλεια, με αντάλλαγμα να μάθει πού βρίσκονται τα λεφτά. Ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως ο Μάρκος παίζει θέατρο για να κερδίσει ξανά τη Ρενάτα, την ώρα που ο Φώτης και η Κέντρα αποφασίζουν να βγάλουν τις βέρες τους. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν μάθει πως η Κέντρα δεν φοράει πια βέρα; Θα καταφέρει ο Βλάσης να παραπλανήσει τον Αργύρη και να κερδίσει χρόνο μέχρι να τον βρουν;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved