Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Αλέξη Παππά – Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή του
Media

Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο για τον Αλέξη Παππά – Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή του

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς, ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, είναι ο τελευταίος που αποχώρησε από το survivor!

Το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Παππάς είχε βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων με τους συμπαίκτες τους να δηλώνουν... κουρασμένοι από την παρουσία του στο παιχνίδι.

«Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχουμε κάνει ένα γύρισμα με τα παιδιά για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Επικρατεί γενικά μια ηρεμία στην παραλία. Θα δείξει τώρα αν ήταν αυτός που δημιουργούσε τις εντάσεις», είχε δηλώσει μετά την αποχώρησή του παίκτη ο Γιώργος Λιανός.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24/4 ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Μάλιστα, δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών τον υποδέχτηκαν με πλακάτ διαμαρτυρίας τα οποία έγραφαν πως δεν επιθυμούν να κάνουν ερωτήσεις στον πρώην παίκτη του ριάλιτι.

Οι δημοσιογράφοι μόλις τον είδαν ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media, για τον Τζέιμς, για τους πανηγυρισμούς των παικτών μόλις έφυγε αλλά και για την αγαπημένη του που όπως είπε θα παντρεύονταν τον Μάρτη εάν έβγαινε από το survivor…

Δείτε τι είπε στο παρακάτω απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day αλλά και τις αντιδράσεις του στην κάθε ερώτηση των δημοσιογράφων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved