Survivor: «Βόμβα» από τον Γιώργο Λιανό: Έρχεται μεγάλη ένταση στο επόμενο συμβούλιο του νησιού
Media

Survivor: «Βόμβα» από τον Γιώργο Λιανό: Έρχεται μεγάλη ένταση στο επόμενο συμβούλιο του νησιού

Survivor: Χαμός στο νέο συμβούλιο του νησιού! Τι θα συμβεί;

Ο Γιώργος Λιανός «πρόδωσε» τις εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος είπε ότι ο Αλέξης Παππάς έφυγε και οι παίκτες ηρέμησαν; Αυτό συνέβη μόνο σε ένα επεισόδιο…

Ο Γιώργος Λιανός σήμερα, Δευτέρας 26 Απριλίου αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 ότι οι στρατηγικές περνούν σε άλλο επίπεδο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη.

Ο παρουσιαστής μας έδωσε μία γεύση για το τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο!

Αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο: «Ηρεμία», με τον Γιώργο Λιανό να απαντά με ερώτηση: «Ηρέμησαν τα αυτιά σου;» και πρόσθεσε πως οι εντάσεις επιστρέφουν στο ριάλιτι.

Και ο Γιώργος Λιανός συνέχισε λέγοντας: «Γελάω, γιατί μόλις γύρισα από το συμβούλιο του νησιού. Έχει ανάψει το παιχνίδι σε επίπεδο στρατηγικής. Έχουμε μπει σε άλλες καταστάσεις. Δεν ξέρω πότε γίνεται ατομικό, περιμένω κι εγώ ενημέρωση».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη και δήλωσε: «Σε μια εβδομάδα θα έχουμε εκτίμηση από τους γιατρούς. Νομίζαμε ότι του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά χτύπησε το γόνατό του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ευτυχείτε με τη "βόμβα" που έριξε ο παρουσιαστής για το επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved