Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία με σκορ 10-8
Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία με σκορ 10-8

Survivor: Άλλο ένα αγώνισμα για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας έλαβε τέλος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κόκκινοι ή Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν;

Την τιμητική τους και στο σημερινό επεισόδιο είχαν οι αποκαλύψεις, οι ίντριγκες και οι εντάσεις. Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία παρακολουθήσαμε την Μαριαλένα να βγάζει στην φόρα τα "άπλυτα" του Σάκη Κατσούλη και να εξιστορεί ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με την Χριστίνα Κεφαλά.

Αργότερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έκραξε άγρια τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την φιλία τους.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο στίβο μάχης και τους έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, όπως κάνει σε κάθε αγώνισμα.

Μετά το 1-1 έφτασε η σειρά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της Καρολίνας Καλύβα. Η Μαριαλένα στο πάθος της να κερδίσει και να χαρίσει τον δεύτερο πόντο στην ομάδα της, παραπάτησε λόγω κεκτημένης ταχύτητας με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να μην μπορεί να σηκωθεί από τους πόνους.

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης είχε στηθεί από την παραγωγή με σκοπό να δυσκολέψει κι άλλο τους παίκτες στην σημερινή δοκιμασία για το πολυπόθητο έπαθλο της ομαδικής ασυλίας. Και αυτό το αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε να έχουν καλό στόχο με σκοπό να σπάσουν κάποια τετράγωνα τζαμάκια, ρίχνοντας το μπαλάκι, σα να παίζουν μπόουλινγκ.

Κόκκινοι ή Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία; Ποιοι θα πάνε ως παρατηρητές στο Συμβούλιο;

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved