Survivor: H Χριστίνα απαντά στις κατηγορίες της Μαριαλένας για τον Σάκη - Το βίντεο που έσβησε
Media

Survivor: H Χριστίνα απαντά στις κατηγορίες της Μαριαλένας για τον Σάκη - Το βίντεο που έσβησε

Η Μαριαλένα αποκάλυψε λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη αλλά και για τη γνωριμία του με την Χριστίνα Κεφαλά και τόνισε ότι η Χριστίνα έβγαλε φωτογραφία όπου καθόταν στη δική της πολυθρόνα, για να κάνει ένα giveaway στο Instagram.

Συγκεκριμένα είπε η Μαριαλένα: «Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει»!

Η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε… ωστόσο μετά από λίγο αποφάσισε να κατεβάσει τα βίντεο που ανέβασε, όμως η εκπομπή, Happy Day πρόλαβε και το είδε!

Η Χριστίνα Κεφαλά σε έξαλλη κατάσταση λέει: «Και επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου, γιατί τόσο καιρό ήμουν στο παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι, να πάρω και εγώ θέση και να πω τα πράγματα όπως έγιναν και γίνεται τώρα εν απουσία μου; Πραγματικά έχω να πω για γέλια αυτά που λέγονται. Και να πω και κάτι ακόμα… Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;».

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Χριστίνας στην Μαριαλένα το οποίο και έσβησε σε λίγα λεπτά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved