MasterChef:Η Λία ξεσκεπάζει τον Διονύση!«Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται τους άλλους»
Media

MasterChef:Η Λία ξεσκεπάζει τον Διονύση!«Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται τους άλλους»

MasterChef: Με κλάματα αποχώρησε η Λία το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (26-04) από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Πριν όμως από την αποχώρηση είδαμε τόσο την ίδια την παίκτρια όσο και την Μαρίνα να «αδειάζουν» τον Διονύση για τη συμπεριφορά του.

Η Λία συγκεκριμένα είπε πως ο Διονύσης έχει πάντοτε νεύρα, ότι δεν έχει πει ποτέ καλό λόγο για κανέναν, ούτε καν για το κορίτσι του, την Ανούς, ότι το «παίζει μάγκας» μόνο στον Τζαμάλ γιατί σε άλλους όπως στον Στέφανο και τον Ιωάννη δεν μπορούσε και ότι τη «θάβει» την ώρα που εκείνη κοιμάται.

«Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα ανεκδιήγητα νεύρα του. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κακία. Κάνει μαγκιές στον Τζαμαλή που δε μιλάει. Γιατί δε τις κάνει στον Ιωάννη ή τον Στέφανο; Όλοι βάζουμε λόγια στο στόμα του Διονύση. Όλοι μας γιατί είμαστε τόσο κακοί! Εμένα κάθεται και με κράζει όταν πιστεύει ότι κοιμάμαι. Πίσω από την πλάτη μου».

Πράξεις και λεγόμενα τα οποία επιβεβαίωσε και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», οπού φιλοξενήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (27-04).

«Στην αρχή κάναμε παρέα γιατί ήμασταν κοντά με την Ανούς. Κάποια στιγμή άρχισα να απαντάω και δεν του άρεσε. Άλλαξε κι αυτός 100% απέναντί μου», είπε η Λία και ξεσκέπασε τον Διονύση για τον πραγματικό τρόπο συμπεριφοράς που έχει στο MasterChef όταν δεν είναι μπροστά οι κάμερες:

«Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες, ενώ σαν άνθρωπος δεν είναι έτσι. Θα πω ότι ο Διονύσης δεν έχει αντιδράσει καθόλου καλά στον εγκλεισμό. Έχει νεύρα. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και κακολογεί άλλους, παρά εμένα», είπε ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συμπεριφορά της Ανούς αλλά και στη Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved