Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης έδωσε spoiler! Θα είναι ξανά μαζί με την Ασημίνα;
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης έδωσε spoiler! Θα είναι ξανά μαζί με την Ασημίνα;

Άγριες Μέλισσες: Έναν θυελλώδη και σύντομο έρωτα έζησε ο Μπάμπης με την Ασημίνα, ωστόσο δεν είχε αίσιο τέλος με την Ασημίνα να επιστρέφει και πάλι στον Νικηφόρο.

Τι θα συμβεί όμως από τη στιγμή που και πάλι εκείνη θα απαρνηθεί τον σύζυγό της μετά την εγωιστική συμπεριφορά του;

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Μπάμπης.

Ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28-04) στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, αποκάλυψε:

«Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης μαζί με την Ασημίνα. Σαν Γιάννης θέλω να είναι μαζί ή να σταματήσει αυτό. Βλέπω το σίριαλ και λέω ρε Μπάμπη πάρε την απόστασή σου, θα πληγωθείς και άλλο. Είναι κάτι το οποίο το έχω περάσει, να ποθώ δηλαδή έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Του χρόνου θα είμαι στη σειρά. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά είμαστε στο να είμαι. Μου αρέσει γιατί θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για μην ελληνική ιστορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Βασιλώτος.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Μπορεί να λες στον άλλον ότι δεν είσαι ερωτευμένος και πως "θέλω να περάσουμε μια νύχτα μαζί", αλλά στην ουσία τίποτα δεν γίνεται χωρίς συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή σε ό,τι έγινε, υπήρχε συναίσθημα, έστω και λίγο. Είναι άλλωστε τέτοια η εποχή που ακόμη κι αν η Ασημίνα ένιωθε πράγματα για τον Μπάμπη θα το έκρυβε και από τον ίδιο της τον εαυτό», είχε πει ίδιος μιλώντας για τη σχέση του με την Ασημίνα σε παλαιότερη συνέντευξή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved