8 λέξεις: Ο Άκης ανακαλύπτει το βρώμικο σχέδιο Δημήτρη και Μαίρης!
Media

8 λέξεις: Ο Άκης ανακαλύπτει το βρώμικο σχέδιο Δημήτρη και Μαίρης!

8 λέξεις: Γεμάτα αποκαλύψεις και ανατροπές είναι τα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ. Στο επίκεντρο αυτών βρίσκεται, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα, η οποία ανακαλύπτει το σχέδιο του αδελφού της Δημήτρη με τη Μαίρη και αντεπιτίθεται.

Μια ιστορία που βρίσκεται σε εξέλιξη και μας απασχολεί το τελευταίο διά­στημα είναι αυτή με πρωταγωνιστές τον Μάρκο, τον Δημήτρη, αλλά και τη Μαίρη. Οι τρεις τους έχουν συμφωνήσει να παράγουν παράνομα χά­πια και αναβολικό, μέσα από το εργοστάσιο του Άκη Αρώνη, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του.

Ωστόσο, η Ηλιάνα ακούσει τυχαία μία συζήτηση ανάμεσα στον ι αδελφό της Δημήτρη και στη Μαίρη, που την παραξενεύει γενικότερα. Η ίδια, θέλοντας να μάθει το σχέδιο τους, τοποθετεί κρυφή κάμερα και μικρόφωνο στο γραφείο της τελευταίας, ενώ κλέβει το λάπτοπ της, ψάχνοντας για κάποιο στοιχείο που. θα βοηθήσει στις έρευνες της. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Ηλιάνα συνεχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις του Δημήτρη, και της Μαίρης, ενώ εκμυστηρεύεται, ακόμη μία φορά, σε έναν υπάλληλο που βρίσκεται στις αποθήκες τις περίεργες ενέργειες που γίνονται.

Μάλιστα, όπως του επισημαίνει, αν γίνουν αντιληπτές από τον πατέρα της, Άκη, θα επικροτήσει το απόλυτο χάος. Για αυτόν τον λόγο τον προτρέπει να συνεργαστεί μα­ζί της, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας του. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αυτός ο άντρας ενημερώνει την Ηλιάνα για την άφιξη ενός λευκού βαν που μεταφέρει τις κούτες με το εμπόρευμα και εκείνη τρέχει στο σημείο όπου και τα φέρνει να κλέψει ένα μπλίστερ με χάπια. Στη συνέχεια, χωρίς να χάνει χρό­νο, τα δίνει σε έναν χημικό της εταιρείας για να τα εξετάσει, ζητώντας να το κάνει όσο πιο άμεσα γίνεται, καθώς διακυβεύονται πολλά.

Σύντομα, λοιπόν, η γυναίκα παίρνει στα χέρια της τα αποτελέσματα και, έκπληκτη, ανακαλύπτει τι κρύβεται από πίσω από την κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης και η Μαίρη. Η ίδια, μάλιστα, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια και, ακόμη μία φορά, καταγράφει μια σοβαρή συζήτηση που έχουν οι δύο τελευταίοι. Λίγα λεπτά μετά, ενώ ο Άκης καλεί σε σύσκεψη τους προϊσταμένους των τμημάτων, η Ηλιάνα του στέλνει ανώνυμο! ένα βίντεο παροτρύνοντάς τον να του δώσει την απαιτούμενη προσοχή.

Ο ισχυρός άντρας, αρχικά, παραξενεύεται και όταν μαθαίνει με τη σειρά του ότι ο γιος του και η συνεργάτιδα του, που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον, έχουν στήσει κομπίνα πλουτίζοντας εις βάρος του, παθαίνει ισχυρό σοκ, Έκτοτε π Ηλιάνα τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αφού πραγματοποίησε την απειλή της απέναντι στον αδελφό της, ενώ ο Άκης είναι έξαλλος και ψάχνει τον κατάλληλο τρόπο για να τιμωρήσει τον Δημήτρη και τη Μαίρη, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved