Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ανακοίνωσε το πρόωρο φινάλε που δεν περιμέναμε!
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ανακοίνωσε το πρόωρο φινάλε που δεν περιμέναμε!

Ράδιο Αρβύλα: Την Μ. Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, βρέθηκαν πιστοί στο ραντεβού με τους τηλεθεατές - Τι συνέβη κατά την έναρξη της εκπομπής;

Μετρούν πλέον 13 ολόκληρα χρόνια "Ράδιο Αρβύλα" και η αλήθεια είναι πως σε όποιον σταθμό και να βρεθούν, οι τηλεθεατές θα τους ακολουθήσουν σταθερά, έχοντας έτσι αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, το οποίο και αυξάνεται με το πέρασμα των χρόνων.

Φέτος, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα τους, έκαναν δυναμικό comebacκ στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Οι Ράδιο Αρβύλα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, κάτι που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την επιτυχία της συγκεκριμένης εκπομπής.

Στο πρόγραμμα του Open και στη Late Night ζώνη είδαμε και το... αδερφάκι των Αρβύλα, το Βινύλιο. Η εκπομπής που στο παρελθόν είχε προκαλέσει αίσθηση, με τους καλεσμένους και τις αποκαλύψεις τους, φέτος... μεταμορφώθηκε, με τον παρουσιαστή να διαμορφώνει τη σκαλέτα με μουσικές μιας άλλης εποχής.

Την Μ. Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, βρέθηκαν πιστοί στο ραντεβού με τους τηλεθεατές. Στην έναρξη μάλιστα της εκπομπής, ο παρουσιαστής ενημέρωσε για τις Πασχαλινές διακοπές που θα κάνει η ομάδα των Αρβύλα. Η αποκάλυψη ωστόσο ήρθε όταν ο Αντώνης τόνισε πως σύντομα θα παρακολουθήσουμε την τελευταία εκπομπή για το Βινύλιο το οποίο και ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε πως εξ' αρχής η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved