Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο - Τεράστια ευκαιρία για τους παίκτες
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο - Τεράστια ευκαιρία για τους παίκτες

Survivor:Οι παίκτες σκούπισαν τα δάκρυά τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να βάλουν τα δυνατά τους

Βραδιά με αγώνισμα επάθλου! Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τις δύο ομάδες να μπαίνουν με φόρα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να εξασφαλίσουν το ηχητικό μήνυμα από την οικογένειά τους.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να λάβει τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων, τα οποία αυτή τη φορά θα ήταν ηχητικά μηνύματα. Το άκουσμα και μόνο της ευχάριστης είδησης προκάλεσε δάκρυα και αρκετή συγκίνηση σε όλους τους παίκτες.

Δύσκολη εβδομάδα για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση. Στη σκέψη και μόνο που θα άκουγε μηνύματα της οικογένειάς του, ο παίκτης του Survivor ξέσπασε σε κλάματα. Δύσκολη εβδομάδα και για τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος παραδέχτηκε πως του λείπουν αρκετά οι δικοί του άνθρωποι, ειδικά τώρα που πλησιάζει η μεγάλη γιορτή του Πάσχα.

Οι παίκτες σκούπισαν τα δάκρυά τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να βάλουν τα δυνατά τους. Μπλε ή Κόκκινη; Δείτε ποια ομάδα κέρδισε στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved