Survivor: Εξοργισμένη η Μαριαλένα με τον Σάκη! Ο καβγάς και τα κλάματα
Media

Survivor: Εξοργισμένη η Μαριαλένα με τον Σάκη! Ο καβγάς και τα κλάματα

Survivor: Καβγάς ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη!

Στα όριά της έφτασε η παίκτρια με την συμπεριφορά του. Σενάριο τηλεοπτικής σειράς, θυμίζει το story του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε μαζί στον Άγιο Δομίνικο, όταν η παραγωγή αποφάσισε να εντάξει τον 30χρονο επιχειρηματία ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor 4.

Τα πρώτα πλάνα από την είσοδό του στο παιχνίδι, αλλά και οι πρώτες του κουβέντες με τη Μαριαλένα έγιναν viral στα social media, μέχρι που στην υπόθεση προστέθηκε και ο Γιώργος Λιβάνης, όταν τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις τρίτων, τον ήθελαν να βρίσκεται σε φλερτ με την παίκτρια του ριάλιτι, λίγο καιρό πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι.

Στην πορεία του Survivor, ο Σάκης και η Μαριαλένα ήρθαν αρκετά κοντά, τόσο κοντά, που αρκετοί από τους τηλεθεατές θεωρούν δεδομένη την επανασύνδεσή τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος για την Ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε έξω από τα δόντια, αποκαλύπτοντας πως όλα ήταν έτοιμα για μια δεύτερη προσπάθεια της σχέσης του, μέχρι τη στιγμή που η Μαριαλένα ξεκίνησε τις... δυσκολίες.

Στο αποψινό επεισόδιο οι εξελίξεις δεν ήταν όπως κανείς θα περίμενε.

Η Μαριαλένα μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και σε αυτή την κατάσταση δεν τη βοηθά ο Σάκης.

Συγκεκριμένα η παίκτρια ανέφερε κι ένα σκηνικό που την έκανε να θυμώσει ακόμη περισσότερο. Η παίκτρια εξηγώντας πώς νιώθει και τι έχει συμβεί δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved