Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θ’ αντιδράσει ο Μένιος, όταν θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θ’ αντιδράσει ο Μένιος, όταν θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι ετοιμάζουν Βαγγέλας και Μένιος;

Ο Παναγής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την έκπληξη που του έκανε η Κατερίνα, μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως νόμιζε… Ο Σίμος, ενώ αρχικά εναντιώνεται στο σχέδιο του Ηλία και της Φιλιώς, γιατί θέλουν να μπλέξουν και την Τούλα, τελικά δέχεται. Ο Μένιος με τον Χαραλάμπη τραβάνε ζόρι που δεν θα λάβουν μέρος κι αυτοί στην αποστολή, ενώ η Ελένη συνεχίζει την κοροϊδία στον Θοδωρή.

Ο Τζώρτζης, στον… κόσμο του, ετοιμάζεται να περάσει την ημέρα του με τη Χρύσα, αλλά κανείς δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο. Παράλληλα αγωνιά για την αποστολή, τα παιδιά θα τα καταφέρουν ή θα φάνε τα μούτρα τους; Πώς θ’ αντιδράσει ο Μένιος, όταν θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Μυρτώ αντιλαμβάνεται ότι η «Ελένη» δεν είναι η πραγματική Ελένη και παίρνει τα μέτρα της και ο Τζίμης αναγκάζει τη Μάρμω να του παραχωρήσει τα χωράφια της. Η Τούλα προσπαθεί να ανεβάσει τις μετοχές του Θοδωρή απέναντι στην Ελένη και τελικά εκνευρίζει τον Σίμο για τα καλά. Ο Χαραλάμπης, με την όμορφη έκπληξή του περνά το τεστ της Καλλιόπης, ενώ η Μυρτώ ύστερα από μια στημένη παρτίδα μπιρίμπα αποτυγχάνει παταγωδώς στο τεστ του Μένιου.

Η Φιλιώ με τον Ηλία ετοιμάζουν σχέδιο, για να πάρουν από τον Τζίμη το έγγραφο της μεταβίβασης των χωραφιών της Μάρμως και να το καταστρέψουν. Η σχέση του Παναγή και της Κατερίνας δοκιμάζεται, για άλλη μια φορά, αλλά με happy end, καθώς τελικά η Κατερίνα δέχεται να παντρευτούν κρυφά.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved