8 Λέξεις: Ο Έκτορας αποκαλύπτει την απάτη του Αιμίλιου - Δες πρώτος απόσπασμα από το νέο επεισόδιο
Media

8 Λέξεις: Ο Έκτορας αποκαλύπτει την απάτη του Αιμίλιου - Δες πρώτος απόσπασμα από το νέο επεισόδιο

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς, 8 Λέξεις

Στις 8 Λέξεις σήμερα, 6 Μάη, η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση.

Ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης με την Ιφιγένεια πείθουν την έξαλλη Κατερίνα ότι πρέπει να έρθει κι αυτή στον γάμο.

Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο.

Η Ολυμπία αναρρώνει από την απεργία πείνας ενώ ο Σίμος βρίσκεται στο πλευρό της. Μετά από μία επεισοδιακή μέρα, ο Φρίξος και η Έλλη επιτέλους φτάνουν στην εκκλησία για τον γάμο. Μετά την αποκάλυψη του Έκτορα, ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος μαζί του.

Η Ελισάβετ ρίχνει «άκυρο» στον Παύλο και του λέει ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να βγαίνουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Μιχαήλ προσπαθεί να δικαιολογήσει στη Βικτώρια γιατί άφησε τον Άγγελο να κοιμηθεί στο σπίτι της Εύας. Η Μάγδα θέτει τους όρους της και ο Αιμίλιος γυρίζει στο σπίτι. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται με αφορμή τις προετοιμασίες του γάμου. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved