Elif: Ο Ταρίκ είναι σίγουρος πως η γυναίκα που είδε είναι η Μελέκ!
Media

Elif: Ο Ταρίκ είναι σίγουρος πως η γυναίκα που είδε είναι η Μελέκ!

Τι θα δούμε σήμερα, 7 Μάη στη σειρά του star, Elif

Ο Ταρίκ στέκεται μπροστά στη Μελέκ, μια στιγμή που την περίμενε πολύ καιρό. Η Μελέκ δεν τον γνωρίζει και φοβάται.

Η σκέψη της Ζουλιντέ είναι συνεχώς στη Μελέκ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να σωπάσει τη Μελέκ αλλά εκείνη καταφέρνει να του ξεφύγει.

Ο Ταρίκ και οι άντρες του δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά. Ο Σαφάκ συναντάει τη Ζουλιντέ στο δρόμο και εκείνη του λέει πως ανησυχεί για τη Μελέκ και για αυτό πηγαίνει νωρίς σπίτι.

Ο Σαφάκ τη συνοδεύει και όταν βλέπουν τη Μελέκ έξω από το σπίτι καταλαβαίνουν πως κάτι έχει συμβεί. Ο Σαφάκ ανησυχεί για τη Ζουλιντέ. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη Μελέκ, θέλει ακόμα και να τη βοηθήσει αλλά πιστεύει πως η ύπαρξη της θέτει σε κίνδυνο τις ζωές της Ζουλιντέ και του Εμιρχάν.

Στο σπίτι, ο Σαφάκ κρεμάει μια φωτογραφία της Ζουλιντέ και του Εμιρχάν στον τοίχο αλλά χτυπάει το δάχτυλο του. Η Ζουλιντέ φροντίζει την πληγή του και οι δυο τους έχουν μια έντονη στιγμή.

Η Τουλάι έρχεται με τον Εμιρχάν και την Ιντζί και καταλαβαίνει αμέσως πως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Δεν λέει τίποτα αλλά το βλέμμα της τα λέει όλα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στο γραφείο του με άδεια χέρια. Κοιτάζει τη φωτογραφία της Μελέκ με τον Γιουσούφ και πλέον είναι σίγουρος πως η γυναίκα που είδε πριν είναι η Μελέκ.

Η Ράνα και η Μπιρτσέ έρχονται στο γραφείο του για να τον ενημερώσουν για τη διαφημιστική στρατηγική της εταιρίας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved