Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη on camera!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη on camera!

Η κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, τσάκωσε ξανά την Ελένη Μενεγάκη στις εγκαταστάσεις του Mega, όμως μία ερώτηση την εκνεύρισε!

Εδώ και ενάμιση μήνα πηγαίνει συνεχώς στα γραφεία του σταθμού και αναζητά άτομα που θα πλαισιώσουν την εκπομπή της. Αυτό το διάστημα ψάχνει τον μάγειρα… Θα υπάρχει μαγειρική και δεν θα υπάρχει η στήλη της αστρολογίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε και του Γιάννη Πουλόπουλου, υπάρχει ένα θρίλερ με την ώρα προβολής της εκπομπής της. Από τη μία το Mega θέλει η εκπομπή της να ξεκινά στις 2 για να δίνει πάσα στον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ η ίδια δεν θέλει να αλλάξει ζώνη! Η Ελένη Μενεγάκη ζητά να παραμείνει στο μεσημέρι στη μία και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινηθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Ενώ η Δανάη Μπάρκα δεν κόβεται και πηγαίνει Σαββατοκύριακο πρωί, ενώ άλλο όνομα ακούγεται για το Σαββατοκύριακο το μεσημέρι στο Mega!

Η κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, συνάντησε ξανά την Ελένη Μενεγάκη έξω από το κτίριο του Mega κατά την είσοδό της στο κτίριο.

Όταν ρωτήθηκε για τους συνεργάτες της, αντέδρασε: «Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής θέλω να σου λοιπόν μια φορά ότι δεν έχω κάτι να σου πω. Αν είχα θα το ξέρατε, μόλις ξεκίνησα δεν έχω τίποτα να πω».

Και μπορεί να εκνευρίστηκε με την επιμονή του δημοσιογράφου, όμως η παρουσιάστρια είναι πάντα ευγενική!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved