Αγγελική: Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη και επώδυνη σκηνή
Media

Αγγελική: Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη και επώδυνη σκηνή

Αγγελική: Ο Στέφανος Μπλάτσος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Ποιες είναι οι πιο δύσκολες σκηνές που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν από εδώ και πέρα και έως το τέλος της σειράς;

Οι σκηνές της κάθαρσης. Ουσιαστικά, όπως στην αρχαία τραγωδία τελειώνουν όλα με λύτρωση από τη συναισθηματική ένταση που προκαλεί το αφηγηματικό έργο, το ίδιο θα συμβεί και εδώ. Οι πιο επώδυνες σκηνές θα είναι όταν θα γίνει το ξεκαθάρισμα μεταξύ των ηρώων, θα οδεύουμε προς το τέλος βλέποντας πού θα οδηγηθεί η Αγγελική αλλά και οι υπόλοιποι χαρακτήρες.

Η πρώτη μικρή ανατροπή έγκειται στο ότι η Αγγελική θα ζήσει, ενώ στη χιλιανή σειρά π κεντρική ηρωίδα πεθαίνει. Στην ελληνική εκδοχή παντρεύεται τον Στέφανο.

Και είναι νομίζω καλύτερα. Θα ήταν πολύ σκληρό αν πέθαινε η Αγγελική όπως στο φινάλε της χιλιανής σειράς. Έχει τραβήξει τόσα πολλά, έχει περάσει τόσο δύσκολα. Αυτή η κατάληξη θεωρώ ότι είναι πολύ η καλύτερη για τα δικά μας δεδομένα. Ήθελα να έχει happy end αυτή η ηρωίδα!

Θα δούμε κάποιους από αυτούς που τις προξενούν κακό σε όλη την πορεία τικ να ζητούν συγγνώμη;

Ήδη ο Νικόλας έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του. Κουβαλά μέσα του ό,τι συνέβη. Λέει στην Αγγελική «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτό το κορίτσι που βίασα». Οι υπόλοιποι χαρακτήρες δε ξέρω πού θα οδηγηθούν σε σχέση με αυτό το κομμάτι, νομίζω όμως ότι θα δείξουν μεταμέλεια.

Ποια είναι πιο σκληρή σκηνή θα δούμε από εδώ και πέρα;

Όταν θα αποκαλυφθεί η λύση του αινίγματος αναφορικά με το θάνατο του πατέρα της Αγγελικής, θα είναι μια πολύ σκληρή και επώδυνη στιγμή για την ίδια. Όπως επίσης κα όταν θα ανακαλύψει η οικογένεια των Αργυρών ποια είναι η Αγγελική. Και αυτές οι σκηνές έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί κλονίζεται η σχέση τους μαζί της.

Φημολογείται ότι θα απαγάγει ο Δημήτρης την Αγγελική.

Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Θα είναι μια από τις πιο δύσκολες σκηνές.

Δουλεύεις 32 χρόνια έχοντας σκηνοθετήσει μερικές από τις πιο εμβληματικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Από τους «Singles», το «Με λένε Βαγγέλη», το «LAPD» αλλά και τις «Ηρωίδες». Ποια δουλειά σου έχεις αγαπήσει περισσότερο;

Έχουν μείνει με πολλή αγάπη στις αναμνήσεις μου οι «Ηρω­ίδες», οι «Singles» και το «Με λένε Βαγγέλη». Από εκεί και πέρα κάθε καινούργια δου­λειά που δημιουργώ την αγα­πώ πολύ.

Τα επόμενα σχέδια σου;

Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική και έντονη. Θα γίνουν πολλές δουλειές σε όλα τα κανάλια. Ελπίζω η μυ­θοπλασία να σκίσει γιατί βιοπορίζεται τόσος πολύς κό­σμος από αυτήν τη δουλειά. Η πανδημία, μεταξύ άλλων, έχει πλήξει απίστευτα τον πο­λιτισμό. Έχουν μείνει χωρίς δουλειά πάρα πολλοί ηθοποι­οί, που δεν έχουν πώς να ζή­σουν. Η τηλεόραση προσφέ­ρει χώρο για πολύ κόσμο από τεχνικούς και ηθοποιούς, Εύ­χομαι από καρδιάς να πάει καλά η μυθοπλασία.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved