Cook Beef: Νίκος Θωμάς: «Εγώ είχα μέσο τον Μάκη και με πήρε στην εκπομπή»
Media

Cook Beef: Νίκος Θωμάς: «Εγώ είχα μέσο τον Μάκη και με πήρε στην εκπομπή»

Cook Beef: Ο Νίκος Θωμάς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συνεργασία του στην εκπομπή μαγειρικής με τους υπόλοιπους τέσσερεις παίκτες από το Master Chef.

Πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής;

«Ήταν μια απόφαση του καναλιού να στηρίξει πρόσωπα που εμπιστευόταν μαγειρικά και να δημιουργήσει κάτι φρέσκο τηλεοπτικά. Προσωπικά, χάρηκα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση, γιατί τα παιδιά τα γνώριζα και ήξερα πως ταιριάζουμε σαν παρέα και το κλίμα θα ήταν ωραίο. Η ιδέα της εκπομπής ήταν, επίσης, πολύ καλή, γιατί το concept είναι διαφορετικό, ο συνδυασμός της αντρικής παρέας και, παράλληλα, να μαγειρεύουμε comfort φαγητά, μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Ο Μάκης πέρασε από casting ή είχε μέσο;

«Εγώ είχα μέσο τον Μάκη και με πήρε στην εκπομπή. Μένουμε, και στο ίδιο σπίτι, οπότε τον έπεισα να με πάρει μαζί του. Είναι τρομε­ρός τύπος, γενικά δεν κάνει και πολλά, κοιμά­ται πολύ, τρώει πολύ και ροχαλίζει! Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει εκπομπή χωρίς αυτόν. Είναι ο star μας».

Στο Master Chef 5 έχετε ξανά το ρόλο του food and beverage manager.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα μια ακόμα χρονιά. Για εμένα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Η δουλειά μου εκεί είναι ότι, σε συνεννό­ηση με τη δημιουργική ομάδα, προσαρ­μόζουμε τα ζητούμενα των δοκιμασιών, τη δημιουργία των πιάτων, τις προμή­θειες των πρώτων υλών και γενικά την επίβλεψη σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μαγειρικής. Είναι ωραία πρόκληση για εμένα, γιατί καλούμαι να κάνω κάτι διαφορετικό και συγχρόνως δημιουρ­γικό με το δικό μου τρόπο».

Πηγή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved