House of Fame: Η νέα chic & sexy εμφάνιση της Φουρέιρα άρεσε πολύ στους τουιτεράδες
Media

House of Fame: Η νέα chic & sexy εμφάνιση της Φουρέιρα άρεσε πολύ στους τουιτεράδες

House of Fame: Το νέο Live Show ξεκίνησε και οι χρήστες των social media είχαν πολλά να πουν για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Το βράδυ της Παρασκευής 7/5 η Ελένη Φουρέιρα καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ σε ένα ακόμη Live show του House of Fame.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής βρέθηκαν πιστοί στις καρέκλες τους για να αξιολογήσουν τις επιδόσεις των σπουδαστών, οι οποίοι για πρώτη φορά πέρα από τα solo τραγούδια τους θα κληθούν να ερμηνεύσουν και ντουέτα. Η τελική τους βαθμολογία θα προκύψει από τον συμψηφισμό των δύο βαθμολογιών. Από το διαγωνιστικό κομμάτι των ντουέτων έχει εξαιρεθεί η Κόνη ως μαθήτρια της εβδομάδας που μας πέρασε.

Κοντά στους σπουδαστές βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος έχει πάντα το δικαίωμα να διασώσει από την αποψινή ψηφοφορία αποχώρησης έναν από τους τρεις υποψήφιους.

Απόψε ολοκληρώθηκε και η μεγάλη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσα από τα panikmusic.gr και Panik Music App για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα γίνει videoclip. Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή θα γίνει από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο κατά τη διάρκεια του live concert!

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter για το look της Ελένης Φουρέιρα...

#HouseOfFameGR ΥΠΕΡΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΣ.

Ελενα μωρο μου, ελα παρε με απο δω...#HouseOfFameGR

Βλέπω καστανό στην Φουρέιρα κ δεν μπορώ να το διαχειριστώ Πρόσωπο με δάκρυα χαράς Που είναι ο Παντελής με το ντεκαπαζ? Πρόσωπο με δάκρυα χαράς#HouseOfFameGR

Κούκλα η Ελένη μας Χαμογελαστό πρόσωπο με χαμογελαστά μάτια#HouseOfFameGr

Κουκλάκι η Ελενίτσα ε #HouseOfFameGR

Επιτέλους έβαλε κάτι ωραίο η Φουρέιρα! #HouseOfFameGR

Η Φουρέιρα πόσο όμορφη είναι, θα πάθω τίποτα 😭 #HouseOfFameGR

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved