Γιορτή της μητέρας: Απίστευτη έκπληξη on air! Στο πλατό οι κόρες της Αντελίνας και του Χάρη
Media

Γιορτή της μητέρας: Απίστευτη έκπληξη on air! Στο πλατό οι κόρες της Αντελίνας και του Χάρη

Γιορτή της μητέρας: Την ωραιότερη έκπληξη επεφύλασσε ο Χάρης Βαρθακούρης στη γυναίκα του, Αντελίνα κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Οι κούκλες κόρες του ζευγαριού με αφορμή τη σημερινή ημέρα εισέβαλλαν στο πλατό κρατώντας δυο υπέροχες ανθοδέσμες για την κούκλα μαμά τους.

Άφωνη έμεινε η παρουσιάστρια ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνηση της.

Τις αγκάλιασε, τις φίλησε και κράτησε στην αγκαλιά της τα πανέμορφα λουλούδια που της πρόσφεραν. Οι όμορφες κόρες της έλαμπαν από χαρά και ευτυχία που βρέθηκαν στην αγκαλιά της μαμάς τους.

Νωρίτερα ο Χάρης είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτησή στο Instagram του. “Μητέρα:
μια δουλειά από την οποία δεν μπορείς να παραιτηθείς, είναι 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο, δεν σε πληρώνει, που τη μέρα που γιορτάζεις δεν δικαιούσαι να πάρεις άδεια από αυτή και που προκειμένου να γίνεις μητέρα χάλασες, πιθανόν, για πάντα τη σιλουέτα σου.

Δεν αναφέρομαι καν στους πόνους που πέρασες, τις ναυτίες, τους εμετούς, τις τρελαμένες ορμόνες για 9 μήνες (τουλάχιστον).
Παρόλα αυτά είναι η ωραιότερη δουλειά του κόσμου.
Να ξέρετε ότι εμείς οι πατεράδες/σύζυγοι/σύντροφοι/φίλοι, σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε (ακόμα κι όταν δεν το δείχνουμε) και θα σας ευχαριστούμε εφ’όρου ζωής που φέρατε τα παιδιά μας στον κόσμο.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και χρόνια αμέτρητα στη μητέρα των παιδιών μου 🙏🏻❤️», είχε γράψει ποστάροντας μια υπέροχη φωτογραφία της γυναίκας του αγκαλιά με τις κόρες τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved