Άγριες Μέλισσες: Λάτρης της φύσης και του γυμνισμού η Ασημίνα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Λάτρης της φύσης και του γυμνισμού η Ασημίνα!

Άγριες Μέλισσες: Δεν ήταν παιδικό της όνειρο να ζει και να αναπνέει στο θεατρικό σανίδι. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα ταξίδι της στην Ισπανία, όπου και πήρε τη γενναία απόφαση να γίνει ηθοποιός!

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της ζωής μιας «Αγριας μέλισσας»! Της Έλλης Τρίγγου

Η Ελλη Τρίγγου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1989 και έμεινε εκεί μέχρι δύο ετών. Στην τρυφερή αυτή ηλικία, οι γονείς της χώρισαν και εκείνη μετακόμισε με τη μητέρα της στην Αθήνα στον Βύρωνα.

Όμως η πατρική φιγούρα δεν της έλειψε ποτέ. Ο πατέρας της ήταν στο πλευρό της σε κάθε της βήμα, ακόμα και όταν ξανά παντρεύτηκε και της χάρισε δύο αδέλφια, τον Ηλία και τη Μαντώ. Μεγαλώνοντας λοιπόν σε μια ακόμα μεγαλύτερη οικογένεια πλημμυρισμένη από αγάπη, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, το θέατρο και η ανάγκη να υπηρετήσει την υποκριτική, δεν υπήρχαν πουθενά... Όλα άλλαζαν μέσα της έπειτα από ένα ταξίδι που έκανε με την παρέα της στην Ισπανία.

Η χώρα και η κουλτούρα της, ο πολιτισμός και οι ταινίες που είδε εκεί τη μάγεψαν σε τέτοιο βαθμό που γυρίζοντας πίσω στην Ελλάδα, ήξερε πια τι έπρεπε να κάνει. Πέρασε το κατώφλι της Δραματικής Σχολής του Εθνικού θεάτρου το 2013 με επιτυχία και από έκτοτε ξεκίνησε ένα ταξίδι μαγικό για εκείνη.

Αποφοίτησε το 2016 με άριστα, όμως πριν γίνει αυτό, η... «Ασημίνα Σταμίρη», στο δεύτερο έτος της σχολής της επιλέχτηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες κορίτσια για την ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Μάλιστα, για την ερμηνεία της στην ταινία αυτή απέσπασε το βραβείο β' γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το βάπτισμα του πυρός στην τηλεόραση παίρνει το 2017 με την τηλεταινία «Από την αρχή» που προβλήθηκε από τον Αlpha, ενώ ένα χρόνο αργότερα αποκτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λουτσία στη γερμανική σειρά «Just Push Abuba».

Ακολουθεί η συμμετοχή της σε επτά επεισόδια της αγγλικής σειράς «The Durrels» και μετά από αυτή, ο ρόλος της Ασημίνας Σταμίρη στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, όπου και την έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό.

Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω, η Ελλη Τρίγγου ήταν συνεπής στις σκηνές της χώρας από το 2016 με σημαντικότερη στιγμή την παράσταση «Στέλλα κοιμήσου» που ήταν sold out επί τρία χρόνια αλλά και το «Lolita revised» στην πειραματική σκηνή του Εθνικού.

Φέτος, στις «Αγριες μέλισσες», είχε την τύχη να δουλέψει με ένα άτομο που εκτιμά πολύ. Τον Αργύρη Πανταζάρα που υποδύθηκε τον Τάκη Δοξαρά και με τον οποίο υπήρξαν και ζευγάρι.

Σε συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναουτογλου, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως της αρέσει η φύση και όταν βρίσκεται σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και νιώθει πως δεν θα προσβάλλει κανέναν, κάνει γυμνισμό. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου, θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας».

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved