Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φινάλε θα γραφτεί με… αίμα! Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά;
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φινάλε θα γραφτεί με… αίμα! Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά;

Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε της δεύτερης σεζόν πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν το προσωρινό του φινάλε δεν έχει happy end.

Πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές που έχουν μιλήσει δημόσια για το μέλλον της σειράς ενώ σιγά σιγά μαθαίνουμε και ποιοι πρόκειται να συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο, ο οποίος θα είναι και ο πιο συγκλονιστικός.

Οι προετοιμασίες μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μελίνας Τσαμπάνη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όσο για το πότε θα σταματήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν; Την αποκάλυψη έκανε η τηλεοπτική Μυρσίνη μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της. «Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022», απάντησε η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ο φετινός κύκλος δεν θα τραβήξει πολύ ακόμη καθώς σύμφωνα με φωτογραφία που είδαμε στο Instagram και πιο συγκεκριμένα σε φαν page, το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε την Πέμπτη στις 3 Ιουνίου.

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειρά, ο Λεωνίδας Κακούρης, που ερμηνεύει τον "Δούκα Σεβαστό" στο σίριαλ, βρέθηκε καλεσμένος στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος θα είναι αιματοβαμμένο.

«Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή και επαναλαμβανόμενα είναι η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο», είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο που υποδύεται και συνέχισε: «Θα ήθελα σαν Λεωνίδας, κάποια στιγμή, ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του». «Ότι θα βαφτεί με αίμα κι εγώ το πιστεύω. Μέχρι στιγμής και ο Πέτρος και η Μελίνα έχουν μάθει να μας ξαφνιάζουν με τόσο ωραίο τρόπο και αναπάντεχο», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved