Master Chef: Μια μελαγχολική αποχώρηση θα φέρει δάκρυα - Όλα όσα θα δούμε απόψε!
Media

Master Chef: Μια μελαγχολική αποχώρηση θα φέρει δάκρυα - Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Master Chef: O Γιάννης Αυλωνίτης κέρδισε τη χθεσινή ασυλία και πέρασε στους οκτώ του MasterChef 5, μαζί με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τον Τζιοβάνι Σκαράτζι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Άλλη μια ευκαιρία, για μια ακόμα ασυλία, έρχεται από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με ζητούμενο κάτι απλό μεν αλλά αρκετά απαιτητικό για τον χρόνο, που έχουν στη διάθεσή τους οι πέντε υποψήφιοι, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος.

Είναι από τις στιγμές που η ελάχιστη έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία, αφού η ασυλία είναι πολύτιμη σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού.

Το πιάτο του σημερινού καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που θα κληθούν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε πραγματικό μαγειρικό ντέρμπι!

Η μέρα θα κλείσει με μια μελαγχολική αποχώρηση, που φέρνει δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα αρκετών αλλά και σκέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα της στρατηγικής, που ακολουθούν κάποιοι.

Δείτε το trailer.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved