Καλό Μεσημέρακι: Ο Παπαδόπουλος εισέβαλε στο πλατό -  Δες πόσα κιλά έχασε στο Survivor
Media

Καλό Μεσημέρακι: Ο Παπαδόπουλος εισέβαλε στο πλατό - Δες πόσα κιλά έχασε στο Survivor

Καλό Μεσημέρακι: Η έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, οι αποκαλύψεις για το Survivor και η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα...

Εκτός Survivor 4 βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν το Πάσχα. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, έτοιμος να περάσει σε αποκαλύψεις για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης 11/5 ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι. Ο ζαχαροπλάστης του Survivor μπήκε σε ανυποψίαστο χρόνο με τον Νίκο Μουτσινά να μένει έκπληκτος στον αέρα της εκπομπής.

«Έχασα 15 κιλά μέσα στο Survivor, τώρα είμαι 10 κιλά μείον… Δεν περίμενα να βγει ο Κόρο υποψήφιος αλλά είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Η Μαριαλένα προσπαθεί να έρθει κοντά στον James γιατί είναι δυνατός παίχτης. Τα αρνητικά τα έχω πει, να πω τα θετικά για τον Αλέξη, είναι πανέξυπνος πολύ δουλευταράς, όταν έφυγε ο Αλέξης ο Σάκης γονάτισε γιατί τα κάνει όλα μόνος του, ο Τριαντάφυλλος δεν βοηθάει. Γνωριζόμασταν ελαφρώς με τον Αλέξη, είμαστε από την ίδια περιοχή από την ίδια πόλη. Ήταν όμως άλλος άνθρωπος από την πρώτη ημέρα… Εγώ προσπαθούσα να είμαι εγκρατής, να μην δημιουργώ καυγάδες, αλλά το παιχνίδι σε προκαλεί από μόνο του» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν πήγε με άδεια χέρια στο πλατό, αφού είχε ετοιμάσει την ιδανική τούρτα για τον Νίκο Μουτσινά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved