Σάββας Ληχανίδης: Η εμπειρία του MasterChef, το Cook Beef και τα νέα επιχειρηματικά projects
Media

Σάββας Ληχανίδης: Η εμπειρία του MasterChef, το Cook Beef και τα νέα επιχειρηματικά projects

Ο Σάββας Ληχανίδης είναι ένας από τους παίκτες του MasterChef που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο παιχνίδι όμως από τότε ο ίδιος έχει προχωρήσει πολύ με πολλή και σκληρή δουλειά. 

Ο πολλά υποσχόμενος σεφ τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στην παρέα της μαγειρικής εκπομπής Cook Beef, μιλάει για τη ζωή του σήμερα αλλά και για την τηλεοπτική παρέα που προφανώς δεν αλλάζει με τίποτα:

Τι διαφορετικό κάνετε στην εκπομπή και πώς βρεθήκατε εκεί;

«Είμαστε μια παρέα φιλαράκια όλοι, και με τον Χρήστο "αδέλφια", αφού ήμασταν μαζί και στο "MasteChef", αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά που γνωριζόμασταν από πριν. Ο καθένας έχει ξεχωριστό χαρα­κτήρα και μπορώ να πω με πολλή σιγουριά ότι είναι και τα καλύτερα παιδιά! Μαγειρεύουμε και περνάμε όμορφα, χωρίς κόμπλεξ και φόβο. Κάτι διαφορετικό είναι οι δοκιμασίες και τα beef που κάνουμε μεταξύ μας αλλά και με τους καλεσμένους μας, και καταφέρνουμε μέσα από αυτό να αυτοσαρκαζόμαστε, να κάνουμε πλάκες αλλά και να δείχνουμε στον κόσμο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές».

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πιάτο;

«Έχω πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κάποιο, αλλά έχω ιδιαί­τερη αδυναμία στα θαλασσινά -και μαγειρικά αλλά και γευστικά».

Ποσό άλλαξε τη ζωή σας η διάκριση σας στο MasterChef;

«Ένα από τα προνόμια μετά το Masterchef είναι η αναγνώριση που
υπάρχει και η δυνατότητα που σου δίνεται, έτσι ώστε να δείξεις τη δου­λειά σου και να υπάρχουν προτάσεις συνεργασίας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε τηλεοπτικό. Βέβαια, παίζει ρόλο
ο χαρακτήρας μας, η συμπεριφορά μας αλλά και η μαγειρική μας ικανότητα και εξέλιξη».

Με τι άλλο ασχολείστε αυτό το διάστημα;

«Συνεργάζομαι με έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδο­χειακούς ομίλους της Ελλάδας, το Divani Caravel, ως chef στα εστιατόριά τους, συγκεκριμένα στο "JuJu Bar Restaurant. Μετά τις δυσκολίες που βιώνουμε λόγω Covid, καταφέραμε να δημιουργήσουμε με δύο φίλους μου ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά στο Γκάζι, που ξεχωρίζει για τα γευστικά πιάτα του, τα ιδιαίτερα cocktails του αλλά και το μονα­δικό χώρο του, το Eden's Garden! Επίσης, κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπόμονος, είναι το ξεχωριστό street food που ετοιμάζουμε στο Παγκράτι, το Chicken Queen, για το οποίο έχουμε δημιουργήσει ωραίες, μοναδικές γεύσεις σε έναν ιδιαίτερο χώρο».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved