Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ;
Media

Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ;

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ;

Παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν απ’ τα δεσμά του Δούκα.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Τρίτη 11 Μαΐου
Επεισόδιο 137

Θα καταφέρει ο Μιλτιάδης να μην βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα; Ο Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό.

Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει. Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη; Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Πώς θα ξεγλιστρήσει αυτή τη φορά ο Δούκας, όταν καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved