Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις - Ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου
Media

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις - Ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου

Άγριες Μέλισσες: Ομολογεί στον Νικηφόρο πως ο θάνατος του ξαδέλφου τους δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά δολοφονία - Όσα θα δούμε σύντομα στον ANT1

Οι σεναριογράφοι της σειρας σκοπεύουν μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου να μας ετοιμάσουν πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις, που θα καθορίσουν τέλος και κάποιων ιστοριών, ενώ θα ανοίξουν και νέες. Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε ακόμη κάποιες αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα ανάμεσα στους ήρωες.

Η υπόθεση της δολοφονία του Θέμελη έχει φέρει τους περισσότερους στα όρια τους. Ο Δούκας προσπαθεί με τη βοήθεια του Μελέτη πια να καλύψει τα ίχνη του, αλλά τα μέτωπα που έχει ανοιχτά είναι πολλά και το πιο σημαντικό είναι πως η οικογένεια του είναι διαλυμένη. Ο Κωνσταντής έχει αποστασιοποιηθεί από τις κινήσεις του πατέρα του και αποφασίζοντας να εγκαταλείψει το αρχοντικό των Σεβαστών.

Απομακρύνεται από εκείνον, ενώ έρχεται πιο κοντά μα τον Νικηφόρο, αφού αντιλαμβάνεται πως, αν και έχουν διαφορές μεταξύ τους, μπορεί να τον εμπιστευτεί. Αυτό που τον βαραίνει περισσότερο απ' όλα, όμως, είναι ο θάνατος του Γιάννου, που ακόμη δεν έχει τολμήσει να αποκαλύψει σε κανέναν όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, ο Κωνσταντής λυγίζει. Ομολογεί στον Νικηφόρο πως ο θάνατος του ξαδέλφου τους δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά δολοφονία.

Συγκεκριμένα, πως ω Μελέτης τον έπνιξε έπειτα από εντολή του Δούκα, γιατί τότε πίστευε πως εκείνος σκότωσε τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος είναι σοκαρισμένος. Ήξερε πως ο πατέρας του εμπλέκεται, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως θα σκοτώσει τον ίδιο του τον ανιψιό. Ο άντρας γνωρίζει ποιο είναι ίο πολύ σκοτεινό μυστικό του Δούκα, το οποίο, αν αποκαλυφθεί και αποδειχθεί, θα τον στείλει για πάντα στη φυλακή. Ωστόσο, ο Δούκας δεν κινδυνεύει μόνο από τους γιους του, αλλά και από την αδελφή του.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved