Ήλιος: Η κόρη του Δημήτρη εξαφανίζεται
Media

Ήλιος: Η κόρη του Δημήτρη εξαφανίζεται

Ήλιος: Το γεγονός αυτό προκαλεί ταραχή στον αστυνόμο, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα να τις βρει - Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ANT1...

Η πρώην σύζυγος, Ελένη, και η κόρη του Δημήτρη, η Μαριάνθη, φτάνουν αιφνιδίως στην Καβάλα. Ο ίδιος προσεγγίζει την Ελένη προσπαθώντας να μάθει τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού της, αλλά εκείνη του λέει διάφορες δικαιολογίες.

Ο αστυνόμος είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντί της. Και όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς, δικαίως. Σύμφωνα λοιπόν με το MYtv, ο άντρας παρακολουθεί τις κινήσεις της Ελένης, οι οποίες είναι πολύ ύποπτες και μάταια προσπαθεί να την πείσει να του αποκαλύψει τι συμβαίνει. Όσο εκείνη δεν του μιλάει όμως τόσο εκείνος εξακολουθεί να πιστεύει πως τα πράγματα είναι σοβαρά, Λίγο μετά, η Ελένη τρομάζει όταν επικοινωνούν μαζί της οι άνθρωποι που την απειλούν!

Θέλοντας να σώσει τον εαυτό της αλλά και την κόρη τους, αποφασίζει να την πάρει κρυφά και να φύγουν. Έτσι, η Ελένη και η Μαριάνθη εξαφανίζονται από την Καβάλα δίχως να ενημερώσουν τον Δημήτρη. Όπως είναι φυσικό, εκείνος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Όμως η Ελένη δεν απαντά στις κλήσεις του. Το γεγονός αυτό προκαλεί ταραχή στον αστυνόμο, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα να τις βρει. Μάλιστα, δίνει σήμα στις Αρχές και τότε όλοι κινητοποιούνται για τον εντοπισμό τους. Η έρευνα αποδίδει καρπούς, καθώς τις επόμενες ώρες η Αστυνομία καταφέρνει και εντοπίζει την Ελένη μαζί με το παιδί. Ο Δημήτρης ανακουφίζεται και της ζητάει επίμονα να του πει τι συμβαίνει. Όμως η Ελένη αρνείται ξανά.

Από την άλλη, η Μαριάνθη ύστερα από αυτή τη σύντομη περιπέτεια σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποκαλύψει στον πατέρα της τα μυστικά της μητέ­ρας της. Οι μέρες κυλούν και ο Δημήτρης δένεται ακόμη πιο πολύ με την κόρη του με την οποία περ­νούν πολύ χρόνο μαζί. Ο ίδιος μοιράζεται τις σκέ­ψεις του με την Αλίκη, η οποία προσπαθεί να τον πείσει πως πρέπει να σταθεί στο πλευρό της μι­κρής. Κι ενώ συμβαίνουν όλο αυτά, η Ελένη εξα­κολουθεί να δέχεται απειλές. Ο φόβος κυριεύει τη γυναίκα και έτσι ακόμη μία φορά θέλει να το σκά­σει. Όταν, όμως, το συζητά με τη μικρή, εκείνη αρ­νείται πεισματικά, αφού της λέει πως δεν θέλει να φύγει ξανά μακριά από τον πατέρα της. Η αντίδρα­ση του κοριτσιού δυσκολεύει ιδιαίτερα τη γυναίκα, η οποία γνωρίζει πως ο χρόνος είναι εχθρός της. Για αυτόν τον λόγο πρέπει άμεσα να βρει μια λύ­ση. Το ίδιο βράδυ, η Ελένη συναντάει κρυφά τον σύντροφο της, τον Μανώλη.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved