8 Λέξεις:  Ο Οδυσσέας στο χείλος της καταστροφής
Media

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας στο χείλος της καταστροφής

8 Λέξεις: Όσα θα δούμε σύντομα στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ -  Ο Οδυσσέας γίνεται  έξαλλος και απαιτεί εξηγήσεις

Ο Οδυσσέας είναι ένας από τους ήρωες που, καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς ζει με πολλά και διάφορα προβλήματα τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, όσον αφορά το δεύτερο, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτό που περνάει το τελευταίο διάστημα με τη Σύνθια. Εκείνη, έχοντας συνεννοηθεί κρυφά με την Έρση, καταφέρνει να τον παγιδέψει και να τον αναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας, που θα διαρκέσει πολλά χρόνια.

Κάτι που δεν του αρέσει. Τότε ο άντρας της προτείνει να συμβιβαστούν, αρχικά, σε μία μέση λύση. Ναι μεν να προχωρήσουν την έκθεση ζωγραφικής στην Αθήνα, αλλά να υπογράψει λίγο πριν απ' αυτήν, γιατί θέλει να μελετήσει το συμβόλαιο. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με τo MYtv ο Οδυσσέας, η Έρση, η Νόνα, η Ιφιγένεια και ο Σπύρος πηγαίνουν στην Αθήνα. Ο πρώτος αποφεύγει να υπογράψει το συμβόλαιο με τη Σύνθια, παρότι όλα είναι έτοιμο.

Και αυτό γιατί είναι σίγουρος ότι κάτι κρύβεται πίσω απ' αυτή την επιμονή, γεγονός, βέβαια, προκαλεί προβληματισμό και εκνευρισμό στη Σύνθια και στην Έρση. Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι όσο ο Οδυσσέας καθυστερεί να υπογράψει, τόσο κινδυνεύει ναι καλυφθεί π πλεκτάνη τους και να πάνε όλα στράφι. Όπως και γίνεται. Συγκεκριμένα, η Ναυσικά προτείνει στον Οδυσσέα και στην 'Ερση να δειπνήσουν μαζί καλώντας, μεταξύ άλλων, τον Χορέν και τον Τζϊμη, για να γιορτάσουν το μεγάλο γεγονός. Δηλαδή την επικείμενη έκθεση ζωγραφικής. Όμως, αυτό αποδεικνύεται κακή ιδέα, αφού ο Χορέν λέει στον Οδυσσέα ότι είναι τυχερός που θα έχει μάνατζερ τη Σύνθια και κατάφερε να τον παγιδέψει. Ο Οδυσσέας γίνεται έξαλλος και απαιτεί εξηγήσεις, αλλά η 'Ερση αρνείται όσα είπε ο Χορέν. Το ζευγάρι τσακώνεται με αποτέλεσμα εκείνος να πηγαίνει να κοιμηθεί στο σπίτι του Μάρκου.

Το επόμενο πρωί, εκείνη ισχυρίζεται πως ήθελε μόνο το καλό του. Ο άντρας εξοργίζεται ακόμη περισσότερο και, αφού κοινωνεί στην Έρση πως θέλουν να χωρίσουν, στη συνέχεια πηγαίνει βρει τη Σύνθια. Φτάνοντας εκεί, την κατηγορεί ότι είναι μία στυγνή βιάστρια, που δεν διστάζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να έχει τον σκοπό της. Η Σύνθια σαστίζει με όσα ακούει και τον διακόπτει λέγοντας του σε έντονο τόνο ότι το μόνο που θέλουν είναι να απογειωθεί η καριέρα του και τίποτε άλλο. Παρ' όλο αυτά όμως, ο Οδυσσέας δεν πείθεται.

Σκίζει το συμβόλαιο συνεργασίας και ακυρώνει την έκθεση. Τότε η Ελληνοαμερικανικά μάνατζερ λέει ότι δεν γίνεται αυτό, καθώς βρίσκονται στο παρά πέντε, και τον προειδοποιεί πως η πράξη του σηματοδοτεί το τέλος της καριέρας του. Κι έτσι ο Οδυσσέας είναι αμετάπειστος και σηκώνεται και φεύγει, η Σύνθια γίνεται έξω φρενών και απειλεί ότι θα τον εξαφανίσει από προσώπου της. Αργότερα, ο άντρας συναντά τον 'Εκτορα και ζητάει τη νομική συμβουλή του.


Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved