Survivor: Ένταση στον αέρα του Happy Day για το ριάλιτι - Ύψωσε τόνο η Τσιμτσιλή
Media

Survivor: Ένταση στον αέρα του Happy Day για το ριάλιτι - Ύψωσε τόνο η Τσιμτσιλή

Survivor: Οι δηλώσεις του κουμπάρου του Τριαντάφυλλου που άναψαν φωτιές - Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς - Σε ρόλο πυροσβέστη η Τσιμτσιλή

Μια έντονη στιγμή είχαν οι συνεργάτες της πρωινής εκπομπής του Alpha. Στο Happy Day της Πέμπτης 13/5 η Σταματίνα φιλοξενούσε φιλικό πρόσωπο του Τριαντάφυλλου από το Survivor. Σκοπός φυσικά της συζήτησης ήταν η συμμετοχή του τραγουδιστή στο ριάλιτι αλλά και η συμπεριφορά του, εδώ και 5 μήνες που βρίσκεται στο παιχνίδι.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι προσβλητικός, είναι το στυλ του αυτό. Όταν ένας άνθρωπος, σε αφήνει νηστικό, σου τη λέει συνέχεια», είπε ο φίλος και κουμπάρος του Τριαντάφυλλου.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ακούγοντας τις δηλώσεις και υπενθυμίζοντας τους καυγάδες του ριάλιτι, αμέσως αντέδρασε στα λεγόμενα του καλεσμένου του...

«Δεν είναι προσβλητικός; Δηλαδή μιλάμε για ένα προϊόν που το βλέπουμε πέντε μήνες. Συγνώμη Σταματίνα μου, να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε. Το προβλεπόμενο που είχε, το πήρε», είπε.

Σε δύσκολή θέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ύψωσε τον τόνο της φωνής της, θέλοντας να δώσει τέλος στην ένταση που δημιουργήθηκε ξαφνικά στον αέρα της εκπομπής της.

«Βοηθήστε με γιατί εγώ συντονίζω. Μην βάζεις τον θυμό σου», είπε η παρουσιάστρια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved