Survivor: Στο ξενοδοχείο ο Νίκος Μπάρτζης - Η παρέμβαση του Ατζούν για να παραμείνει στο ριάλιτι
Media

Survivor: Στο ξενοδοχείο ο Νίκος Μπάρτζης - Η παρέμβαση του Ατζούν για να παραμείνει στο ριάλιτι

Survivor: Τέλος το ριάλιτι και για τον Νίκο Μπάρτζη.

Ήδη έχει μεταφερθεί ο παίκτης σε ξενοδοχείο! Μετά την αποχώρηση του κολλητού του James Καφετζή και τον σοβαρό τραυματισμό του στα γόνατα, ο Νίκος Μπάρτζης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό και συγκεκριμένα όσα μετέφερε η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο, στο οποίο βρισκόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και μεταφέρθηκε σε ένα ξενοδοχείο.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι επειδή θέλει πολύ να παραμείνει ο παίκτης της μπλε ομάδας στο παιχνίδι, έφερε το δικό του γιατρό από την Αμερική για να τον εξετάσει. Η εξέταση έγινε και ανακοινώθηκε ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει σοβαρό θέμα με το γόνατό του και δεν θα μπορεί να παίξει στα επόμενα αγωνίσματα του survivor!

Mάλιστα, όπως ειπώθηκε οι δύο φίλοι, Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής, μπορεί να αποχώρησαν από το παιχνίδι, αλλά βρίσκονται σε διαφορετικά ξενοδοχεία, μιας και η παραγωγή ήθελε να εμποδίσει το ενδεχόμενο ο James να επηρεάσει τον Νίκο και τον πείσει να φύγει. Βέβαια πια και ο Νίκος είναι εκτός παιχνιδιού και αυτή η εξέλιξη θα φέρει τα πάνω κάτω στο survivor!

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved