Survivor: «Βόμβα» από Λιάγκα! Κι όμως ο Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς–Μάθε την πραγματική αιτία
Media

Survivor: «Βόμβα» από Λιάγκα! Κι όμως ο Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς–Μάθε την πραγματική αιτία

Survivor: Μία αποκάλυψη έκανε on air ο Γιώργος Λιάγκας και ανέτρεψε τα όσα γνωρίζαμε για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη!

Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζαμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιακα, ο Πάνος Καλίδης είχε ένα μεγάλο καυγά με τον James Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και είπε κάποιες κουβέντες, που τα τρία παιδιά θεώρησαν προκλητικές.

Τότε, ο James, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος πήγαν στην παραγωγή του παιχνιδιού και ανακοίνωσαν ότι, αν δεν φύγει ο Πάνος, θα αποχωρήσουν εκείνοι οικειοθελώς. Η παραγωγή προσπάθησε να τους μεταπείσει, αλλά ήταν μάταιο.

Και όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Προσπάθησε η παραγωγή να μεταπείσει τους παίκτες αλλά ήταν ανένδοτοι. Η παραγωγή τα έβαλε σε μια ζυγαριά και αποφάσισε να θυσιάσει τον Πάνο Καλίδη. Έπιασε λοιπόν τον Πάνο και του είπε “για να μη σε τσαλακώσουμε, πάρ’ το επάνω σου και πες ότι αποχωρείς”»!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και κατέληξε στην απόφαση να ζητήσει από τον Πάνο Καλίδη να αποχωρήσει από το survivor και αυτός είναι ο λόγος που δεν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα απώλειας χρημάτων και πήρε όσα είχε συμφωνήσει ο τραγουδιστής!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved