Elif: Η Αλέβ προσπαθεί να μάθει αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του Σαφάκ
Media

Elif: Η Αλέβ προσπαθεί να μάθει αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του Σαφάκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif

Στο νέο επεισόδιο της Elif, η Αλέβ παίρνει πρωινό με τη Λεμάν ενώ ο Σαφάκ ετοιμάζεται ελπίζοντας να δει τη Ζουλιντέ ενώ θα πηγαίνει στο σχολείο. Η Ζουλιντέ όμως δεν είναι στο μαγαζί. Η Τουλάι τον ενημερώνει πως η Ζουλιντέ είναι άρρωστη και ο Σαφάκ ανησυχεί για εκείνη. Τη ρωτάει αν μπορεί εκείνος να βοηθήσει σε κάτι και η επιμονή του βάζει τη Μελέκ και την Τουλάι σε υποψίες.

Η Αλέβ προσπαθεί να μάθει αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του Σαφάκ. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Κερέμ και την αντίδραση του Ταρίκ.

Η συνάντηση που είχε κανονίσει ο Κερέμ με μια εταιρία ακυρώνεται την τελευταία στιγμή και δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Ταρίκ κρύβεται πίσω από αυτό και η Ράνα είναι η μόνη που το υποψιάζεται. Ζητάει από τον Κερέμ να αναλάβει εκείνη να μάθει τι έχει συμβεί.

Ο Κερέμ και ο Γιουνούς είναι απογοητευμένοι από την εξέλιξη αυτή. Η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ προσπαθούν να τους φτιάξουν το κέφι και να τους ανυψώσουν το ηθικό. Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ για την είσπραξη των ενοικίων.

Η Ζουλιντέ θυμάται τη συνάντησή της με τον Σαφάκ και φοβάται μήπως δεν έπρεπε να πει όσα είπε για το πως αισθάνεται για εκείνον. Για να ξεχαστεί βάζει μουσική και κάνει δουλειές. Η Μελέκ πηγαίνει στο σπίτι αλλά η Ζουλιντέ δεν ακούει το κουδούνι και περιμένει έξω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved