Η Φάρμα: Πρώτη υποψήφια η Παναγιώταρου - Απογοητευμένη η παίκτρια! Με ποια θα μονομαχήσει;
Media

Η Φάρμα: Πρώτη υποψήφια η Παναγιώταρου - Απογοητευμένη η παίκτρια! Με ποια θα μονομαχήσει;

Η Φάρμα: Η αρχηγός αυτής της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη έπρεπε να πάρει μερικές δύσκολες αποφάσεις. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που αποχώρησε τελευταίος από τη Φάρμα, άφησε ένα γράμμα μέσα από το οποίο όρισε την πρώτη υποψήφια αρχηγό.

Αυτή ήταν η Φένια Τσικιτίκου.

«Πρέπει να πιστεύετε στα θαύματα για να γίνονται θαύματα. Σας αγαπώ και προτείνω για αρχηγό σας ένας από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσά σας. Κι αυτός είναι η Φένια», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα του ο Στράτος Τζώρτζογλου.


«Αρχικά θα ήθελα να το κρατήσω αυτό το γράμμα. Ήταν πολύ ευχάριστο. Με τιμά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είναι και μια μεγάλη ευθύνη», ανέφερε με τη σειρά της η Φένια.

Οι παίκτες λίγο μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν για να ορίσουν τη δεύτερη υποψήφια παίκτρια για την αρχηγία.

Μετά από ανοιχτή ψηφοφορία λοιπόν, δεύτερη υποψήφια αρχηγός αναδείχτηκε η Κυριακή Καλογρεσασάκη.

Οι δύο παίκτριες, βρέθηκαν στον αχυρώνα και μονομάχησαν. Τελικά αρχηγός αναδείχτηκε η... Κυριακή!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτή, ανακοίνωσε στους παίκτες τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανέδειξαν τον πιο δημοφιλή παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με την ψηφοφορία του κοινού, η πιο δημοφιλής παίκτρια της Φάρμας είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου και κέρδισε φυσικά και την ασυλία.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, ο πιο δημοφιλής παίκτης ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μετά από το παιχνίδι κουίζ, εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία να γίνουν υπηρέτες και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την Κάτια Δέδε!

Οι δύο υπηρέτες αυτής της εβδομάδας λοιπόν, μετά από δύσκολη απόφαση της αρχηγού είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Κώστας Γκρέκας.

Λίγο μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης, πήγε στη Φάρμα και η αρχηγός έπρεπε να αποφασίσει σε ποιον θα έδινε τη μαύρη πέτρα.

Η απόφαση αυτή θα έκρινε και τον πρώτο μονομάχο! Έτσι λοιπόν, η Κυριακή, επέλεξε να δώσει τη μαύρη πέτρα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν είμαι έτοιμη αλλά θα το προσπαθήσω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια και συνέχισε σχολιάζοντας την αρχηγό: «Μπροστά στον στόχο της δεν υπολογίζει τίποτα».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έπρεπε να επιλέξει τη δεύτερη μονομάχο αφού πριν οι υπόλοιπες κοπέλες πάλεψαν και την ασυλία κέρδισε η Κάτια Δέδε.

Η Barbie της Φάρμας λοιπόν, αύριο θα μονομαχήσει για να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Με ποια; Θα το μάθουμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/5).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved