Survivor: «Όταν μπήκε ο Σάκης είπα στη Μαριαλένα ότι του δίνει περισσότερο "αέρα"»
Media

Survivor: «Όταν μπήκε ο Σάκης είπα στη Μαριαλένα ότι του δίνει περισσότερο "αέρα"»

Survivor: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και έδωσε αποκαλύψεις για τη σχέση, Σάκη - Μαριαλένας.

Έζησε τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πλέον μιλά ανοιχτά για όσα βίωσε στο Survivor 4, αλλά και όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στο ΣΟΥ ΚΟΥ Family και είχε πολλά να πει. Στο επίκεντρο της συζήτησης η αιφνίδια αποχώρηση του James Καφετζή με τον οποίο και είχαν δημιουργήσει το... παρεάκι τους, δίπλα στον Νίκο Μπάρτζη.

«Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο. Εκεί μέσα είμαστε σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση όταν μπήκε ο Σάκης της είπα ότι βλέπω ότι του δίνεις περισσότερο αέρα από αυτό που θα ήθελε να δει ο άνθρωπος που σε περιμένει έξω και μου ζήτησε να μην ξανασχοληθώ», δήλωσε η Άννα Μαρία.

Από την άλλη, η Αντελίνα Βαρθακούρη τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του James Καφετζή, δηλώνοντας πως ήταν και ο παίκτης τον οποίο υποστήριζε, όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved