Elif:  Η ωραιότερη μέρα της Χουμεϊρά θα καταστραφεί
Media

Elif: Η ωραιότερη μέρα της Χουμεϊρά θα καταστραφεί

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και τον κατηγορεί πως εκείνος ευθύνεται για την ακύρωση της συνάντησης για να δυσκολέψει τον Κερέμ στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Ο Ταρίκ αρνείται τα πάντα. Ο Γιουνούς εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που σκέφτεται η Μπιρτσέ. Η Βιλντάν και η Ελίφ κάνουν ετοιμασίες για το πάρτι της Χουμεϊρά.

Η Ματσιντέ εξακολουθεί να έχει τις αντιρρήσεις της αλλά δεν θέλει να στεναχωρήσει την κόρη της. Ο Κερέμ είναι πολύ προβληματισμένος επειδή ο πελάτης τους Ρουχάτ δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους.

Η παρουσία της Σουρεγιά όμως του αλλάζει τη διάθεση και λέει σε όλους πως μια μικρή αναποδιά δεν πρέπει να τους κάνει να αλλάξουν τον σχεδιασμό τους. Ο Ταρίκ είναι δυσαρεστημένος επειδή όλοι στην εταιρία υποστηρίζουν τον Κερέμ. Όταν φεύγει από το γραφείο του, η Ράνα μπαίνει κρυφά για να ψάξει και να βρει αποδείξεις πως ο Ταρίκ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Ρουχάτ. Βλέπει ένα email και οι υποψίες της γίνονται βεβαιότητα. Πριν προλάβει να φύγει όμως, επιστρέφει ο Ταρίκ και τη ρωτάει τι κάνει εκεί.

Η Ράνα του μιλάει πάλι για τις υποψίες της και στο τέλος του λέει πως η Χουμεϊρά παρακάλεσε τον Κερέμ να ακυρώσει τη νέα σειρά με τα παιδικά παπούτσια για χατίρι του για να κρατήσει τη θέση του στην εταιρία. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτό και πηγαίνει στην έπαυλη. Στην έπαυλη η Παρλά, η Βιλντάν, η Ελίφ και η Χουμεϊρά περιμένουν να έρθει η ώρα που θα φτάσουν οι καλεσμένοι της για το πάρτι.

Ο Ταρίκ μπαίνει και αρπάζει άγρια από το χέρι τη Χουμεϊρά και πηγαίνουν στο δωμάτιο τους.

Της μιλάει άσχημα και προσβλητικά. Σε έξαλλη κατάσταση τους καταριέται όλους ακόμα και το πάρτι για το μωρό τους και φεύγει.

Η Παρλά πηγαίνει να μιλήσει στη Χουμεϊρά αλλά την ακούει να κλαίει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ακόμα και η Βιλντάν, που μισεί τη Χουμεϊρά, τη λυπάται. Η ωραιότερη μέρα της Χουμεϊρά έχει καταστραφεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved