MasterChef 5: Αποχώρησε από το ριάλιτι και αποκάλυψε πως πήρε 10 κιλά!
Media

MasterChef 5: Αποχώρησε από το ριάλιτι και αποκάλυψε πως πήρε 10 κιλά!

MasterChef 5: Μίλησε για όσα βίωσε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ παραδέχτηκε πως πήρε τα... κιλάκια του - Δείτε για ποιον πρόκειται

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef ξεκίνησε και οι παίκτες που βρίσκονται εκτός ριάλιτι, μιλούν πλέον ανοιχτά για όσα βίωσαν στο σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Πρόσφατα μάλιστα ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για εκείνον αλλά και την εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι του Star.

Φυσικά η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Παναγιώτη για τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και το πρόσωπο που θεωρεί ο ίδιος φαβορί για τον μεγάλο τελικό.

Όσο για την αλλαγή στο βάρος του, ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής στο MasterChef 5 πήρε δέκα ολόκληρα κιλά...

«Πήρα 10 κιλά όταν έκλεισαν τα εστιατόρια, πήρα άλλα 10 όταν μπήκα στο σπίτι. Τώρα δουλεύω και χάνω. Η μαγειρική ήταν πότε 30 λεπτά, πότε 45. Έπρεπε να περιμένουμε καμιά ομαδική για να μαγειρέψουμε 2 ώρες. Η περισσότερη ώρα ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες», είπε o Παναγιώτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved