Survivor: «Βόμβα» από την Κεφαλά: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαριαλένα ζηλεύει την Νικολέτα
Media

Survivor: «Βόμβα» από την Κεφαλά: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαριαλένα ζηλεύει την Νικολέτα

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open, Ευτυχείτε και έκανε μία αποκάλυψη για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την… Νικολέτα Μαυρίδη που είναι ακόμα στο survivor

Η πρώην παίκτρια εξήγησε γιατί η Μαριαλένα ζηλεύει τη Νικολέτα, η οποία είναι στην ίδια ομάδα με τον Σάκη.

Η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε στον αέρα και μας άφησε άφωνους μιας και δεν το ξέραμε: «Με τη Νικολέτα δουλεύαμε μαζί. Τον Σάκη τον ήξερε πριν από το παιχνίδι από παρέες, φιλικά όχι κάτι ερωτικό. Το ξέρω από την ίδια τη Νικόλ ότι είναι γνωστοί. Η Μαριαλένα δεν την ήθελε πολύ κοντά στον Σάκη»!

Και δεν δίστασε να πει ότι όντως είχε σχέση με τον Σάκη αλλά ήταν σύντομη και υπογράμμισε ότι ήταν επιθυμία της να πάει στο Survivor πριν από τον Σάκη, όταν έφυγε από το My Style Rocks.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του survivor, ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία και έβγαλε στον τάκο τη Νικολέτα. Στην εκπομπή, Ευτυχείτε ανέφεραν ότι φαίνεται πως της Νικολέτας της αρέσει ο Σάκης αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για την Μαριαλένα!

Σε ένα επεισόδιο είχαμε δει τη Νικολέτα να έχει πλησιάσει τον Σάκη και την ακούσαμε να λέει: "Άστα τώρα αυτά. Δεν είπα ότι έχετε σχέση, είπα έχετε μια ωραία σχέση. Επικρατεί μια ωραία αύρα. Αν ας πούμε παίζω αντίπαλη με τη Μαριαλένα δε θα φωνάξεις όπως αν παίζω αντίπαλη με την Ελένη και το καταλαβαίνω και το σέβομαι,μου αρέσει κιόλας γιατί δείχνεις έναν σεβασμό. Απλά αυτό με πείραξε… Δεν έχω κανένα θέμα απολύτως με τη Μαριαλένα και χαίρομαι πολύ που έχετε αυτή τη φανταστική σχέση".

Και η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το εν λόγω θέμα λέγοντας: «Πολύ μάγκα τον έχουμε κάνει τον Σάκη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved