Άγριες μέλισσες: Νύχτα τρόμου στο Διαφάνι! Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Σέργιου
Media

Άγριες μέλισσες: Νύχτα τρόμου στο Διαφάνι! Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Σέργιου

Άγριες μέλισσες: Την Πέμπτη 3 Ιουνίου πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η Μυρσίνη ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό των αδελφών Σταμίρη και το Διαφάνι θα ζήσει μία από τις πιο τρομακτικές νύχτες του.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και όσα θα παρακολουθήσουμε προμηνύουν τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στον νέο κύκλο της σειράς.

Στα τελευταία επεισόδια αυτής της σεζόν ακόμη ένα ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται με τραγικές συνέπειες για όλους. Μπορεί ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής να ορκίστηκαν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, ωστόσο η Μυρσίνη το ανακαλύπτει και σοκάρεται.

Η γυναίκα θα δούμε να μαθαίνει τι συνέβη το βράδυ που σκοτώθηκε ο αγαπημένος της γιος Σέργιος και το ένστικτο της, που έλεγε πως και οι τρεις είναι φόνισσες, επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους. Η Μυρσίνη, ύστερα από όσα έμαθε, καταρρέει. Η οργή της απέναντι στα κορίτσια είναι μεγάλη και ανεξέλεγκτη. Η ίδια διψάει για εκδίκηση και αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας ένα αδίστακτο σχέδιο.

Θέλει να τις κάνει να πληρώσουν με το πιο ακριβό τίμημα που αφαίρεσαν τη ζωή του γιου της, αλλά και για τα ψέματα που έλεγαν τόσα χρόνια. Το μένος της για την Ασημίνα, που μπήκε νύφη στο σπίτι τους μετά το έγκλημα που διέπραξε, είναι μεγάλο. Πριν προλάβει να αποκαλύψει στον Δούκα όσα έμαθε, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη σύλληψη για τον θάνατο του Θέμελη. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ξανά με την υγεία του τον οδηγεί σύντομα εκτός φυλακής και στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Και εκείνος, όμως, μαθαίνει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και ορκίζεται εκδίκηση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν πως ο Δούκας και η Μυρσίνη γνωρίζουν πια την αλήθεια και φοβούνται πως θα χρησιμοποιήσουν και πάλι τις αδίστακτες μεθόδους τους για να τις τιμωρήσουν. Προσπαθούν, όμως, να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το μίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του.

Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αναλαμβάνουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να τους ηρεμήσουν πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση. Ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη και αποφασισμένη για όλα να αντιμετωπίσει τον Δούκα. Σύντομα και εκείνη αντιλαμβάνεται πως ο Σεβαστός θα κάνει τα πάντα για να τις εκδικηθεί. Περισσότερο, όμως, φοβούνται την οργή της Μυρσίνης. Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους προκειμένου να τις προστατεύσουν. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved