Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο κράξιμο στο Big Brother: «Πραγματικά γέλαγα...»
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριο κράξιμο στο Big Brother: «Πραγματικά γέλαγα...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν και πάλι σήμερα (20/5) στο Ευτυχείτε για να σχολιάσουν το Survivor και όχι μόνο.

Ο παρουσιαστής, κλήθηκε να σχολιάσει την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε χθες (19/5) η Νικολέτα Μαυρίδη στο ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν αποχωρήσει.

Με αφορμή αυτό, δεν δίστασε μάλιστα να κράξει και το Big Brother στο οποίο και συμμετείχε.

«Πάρα πολύ ωραία εξομολόγηση. Γίνανε κάτι τέτοια στο Big Brother και γέλαγα. Δεν είχαν τρόπο να το δείξουν. Εξομολόγηση-μονορούφι. Δεν είναι προϊόν μοντάζ. Την άφησαν μόνη της και τα είπε. Εγώ προσωπικά χθες συγκινήθηκα αλλά ρωτάω... Γιατί δεν το παίξανε όταν το γυρίσανε και το παίξανε τώρα;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να θυμίσουμε πως η Νικολέτα εξομολογήθηκε: «Έχω πάρει πολλή αγάπη και από τους δυο μου γονείς, οι οποίοι χώρισαν. Είχα πολλή αδυναμία στον πατέρα μου. Η μητέρα μου εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος στον αδερφό μου. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Νόμιζα ότι είχα πάει διακοπές. Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου δυο με τρία χρόνια. Είχε εξαφανιστεί από τη ζωή μου».

Επιπλέον, η όμορφη χορεύτρια είπε: «Κάτι άλλο που με στιγμάτισε είναι ότι έβλεπα την μαμά μου με την "κοιλιά στο στόμα" να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάτι που έχει σημαδέψει ήταν όταν πηγαίναμε να πάρουμε το λεωφορείο και την λυπόταν ο οδηγός και την επέτρεπε την είσοδο παρόλο που δεν ήταν η στάση εκεί. Μετά από τα τρία χρόνια ο πατέρας μου εμφανίστηκε και ήμουν 8 χρόνων και δεν τον ρώτησα ποτέ τι έγινε, ήθελα απλά να είμαι στην αγκαλιά του».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved