Survivor spoiler: Χωρίς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - Φεύγει από Άγιο Δομίνικο ο Λιανός
Media

Survivor spoiler: Χωρίς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - Φεύγει από Άγιο Δομίνικο ο Λιανός

Survivor spoiler: Χωρίς αποχώρηση θα κυλήσει η επόμενη εβδομάδα στο Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάσει και τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν. 

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, στο OPEN, στα επόμενα επεισόδια δεν θα έχουμε αποχώρηση, ενώ θα υπάρξουν πολλά και πολύ μεγάλα έπαθλα για τους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης για να βγουν τα επεισόδια αριθμητικά, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Αθήνα για κάποια προσωπικά του ευχάριστα θέματα κι έτσι την παρουσίαση θα αναλάβει ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα κάνει και πολλά δώρα στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, όπως ταξίδια και αυτοκίνητα.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιανός είπε σήμερα στο ραδιόφωνο «Τώρα είναι 4-4 και θα μοιραστούν σε δυο καινούργιες ομάδες. Αυτές οι δυο ομάδες έχουν πολλά προηγούμενα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Τώρα είναι ή εσύ ή εγώ και σταματούν τα φιλικά. Ο Τριαντάφυλλος έμεινε για 10η φορά, αλλά τελειώνει η περίοδος χάριτος από κάποιους παίκτες, οι οποίοι μέχρι χθες τον στήριζαν. Έπαιζε δεν έπαιζε ο Τριαντάφυλλος έλεγαν “ok είσαι στην ομάδα και σε στηρίζουμε. Είσαι αγαπητός, σε γουστάρουμε", αλλά τώρα γυρίζει η μπιφτέκα» και συνέχισε:

«Τώρα βλέπουν ότι προχωρά το παιχνίδι, φεύγει ένας παίκτης και είναι 8, οπότε είναι πιθανό να φύγει αυτός που το σκέφτεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved